Belvilla korting met een Gratis nacht

Geplaatst op:
30/07/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Boek voordelig!
Belvilla korting met een Gratis nacht

Wil je er even lekker tussen uit? Boek nu een mooie vakantievilla bij Belvilla en ontvang een dag gratis. Geldig voor een verblijf tot 15 augustus 2022

Boek voordelig bij Belvilla

Belvilla blijft de activiteiten rond het Coronavirus op de voet volgen. De gezondheid en veiligheid van iedereen die een villa boekt bij Belvilla staat boven aan. U kunt altijd veilig een villaboeken en er lekker een weekend of weekje op uit gaan zonder risico. Belvilla is de grootste verhuurder van vakantiehuizen in Nederland.

Ze bieden in 20 landen de mooiste huizen aan van hele dure tot zeer betaalbare. Alle vakantiehuizen voldoen aan de wensen van de klant en zijn extra veilig in deze corona tijd. De unieke vakantiehuizen in Europa bieden voldoende inspiratie voor jouw vakantie.

De actie

  • Kortingscode: voor 20% korting Bel20
  • Promotie: Boek minimaal 3 nachten en ontvang 1 nacht Gratis.
  • Geldig op vakantiehuizen voor een verblijf tot 15 augustus 2022.

Boek met Gratis annuleringskosten   Boek met Gratis annuleringskosten bij Belvilla   Boek met Gratis annuleringskosten bij Belvilla

Gratis bij Belvilla

Belvilla heeft een mooie actie voor de mensen die er even tussen uit willen. In deze vreemde tijden zijn mensen bang dat u hun vakantie in het water valt door de Coronacrisis. Belvilla heeft voor iedereen die een vakantiehuis wil boeken een gratis annuleren actie. Zo kunt u met een goedgevoel een prachtige villa boeken en er even lekker tussen uit gaan. De meeste vakantiehuizen zijn vrijstaand en erg veilig in deze corona tijden. Met prachtige ligging in de mooiste bossen en landelijke omgevingen.

De belangrijkste actie punten

  • Alle klanten kunnen gratis annuleren tot 43 dagen voor de aankomstdatum.
  • Deze spelregels zijn geldig op een boeking per klant.
  • Deze voorwaarde is niet geldig op Holiday Parks.
  • De actie is enkel geldig op nieuwe boekingen.
  • Er is geen vouchercode nodig om gebruik te maken van deze actie.
  • Wil je meer leuke vakantieaanbiedingen bekijken?

Ga er lekker op uit

Ze hebben 40 jaar ervaring en zijn uitgegroeid tot een van de grootste Europese bedrijven in de vakantiehuizenbranche. U zult het niet geloven, jaarlijks boeken er 660.000 gasten uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de UK in een van de vakantiewoningen van Belvilla. Dat zijn in totaal wel 4,5 miljoen nachten per jaar, en dat is niet niets. Zo kun je voordelig een prachtige vakantiewoning boeken en er lekker met u eigen bubbel op uit gaan. Ga er lekker op uit. veel plezier!

Boek met Gratis korting bij Belvilla

Boek met Gratis annuleringskosten bij Belvilla

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!