Gratis bloeddrukmeter t.w.v. € 60

Geplaatst op:
06/02/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Bloeddrukmeter!
Gratis bloeddrukmeter t.w.v. € 60 bij de hartstichting.

Ben je donateur van de Hartstichting doe snel mee met deze kortingsactie. Steun de hartstichting vanaf € 10 per maand en krijg bloeddrukmeter cadeau (incl. gratis verzending).

Bloeddrukmeter t.w.v. € 60

Ondersten de Hartstichting vanaf € 10 per maand en ontvang een bloeddrukmeter Gratis (inclusief gratis verzending). Wees op tijd, op = op. Wil je minder of niet doneren kun je € 22.50 besparen op een Bloeddrukmeter van de hartstichtingDit wil zeggen dat je € 37,50 betaalt voor een hoogwaardige bloeddrukmeter die gratis verzonden wordt. Deze actie is van een eenmalige donatie en zeker de moeite waard.

Alles van dit apparaat op een rij

  • Het is een zeer betrouwbare meter, goedgekeurd door de onafhankelijke onderzoeksbureaus.
  • Je krijgt een waarschuwing bij niet goed zitten van de band.
  • De bloeddruk waarschuwt je dat je meer rust moet nemen tijdens de meting.
  • Bewaart de resultaten van 4 personen bewaren en totaal 30 metingen per persoon.
  • Je ontvangt 5 jaar garantie op de professionele apparaat.
  • Bestel hier de bloeddrukmeter met Gratis.
  • Voor meer gratis producten kijk op Gratis247.

Wat is bloeddruk?

Voor je deze bloeddrukmeter gaat aanschaffen is het belangrijk om te weten wat deze meet. De bloeddruk is de druk die in bloedvaten ontstaat. Die druk is belangrijk om het bloed rond te pompen dat je organen en spieren genoeg zuurstof kunnen ontvangen. De hardpomp is hierin zeer belangrijk en pompt het bloed met voldoende kracht de slagaders in.
Dit zorgt voor de juiste druk op de bloedvaten, dit noemen we bloeddruk. Is je bloeddruk te hoog loop je meer risico op hart- en vaatziekten. Je kunt niet zonder een bloeddrukmeter en het steunen van een goed doel maakt je gelukkig.

Wil je meer weten 

Voor meer informatie over deze actie kun je terecht bij de Hartstichting. Zo kun je een mail sturen naar dit e-mailadres van de hartstichting. Telefonische is mogelijk naar nummer 070 315 55 55 Wil je bellen doe dat tussen de tijden 8.00 en 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

Gratis bloeddrukmeter t.w.v. € 60

Gratis bloeddrukmeter t.w.v. € 60 bij de hartstichting.

Laat een reactie achter.