Gratis Bestseller bij Tijdschrift abonnement

Geplaatst op:
27/08/2022
Geldig tot:
16/10/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis 5 bestsellers
Gratis Bestseller bij Tijdschrift abonnement

Een tijdschrift abonnement met 30% korting en Gratis bestseller. Als cadeau ontvang je nu een gratis bestsellerbox ter waarde van € 99,99 waar 5 bestsellers in zitten.

Gratis Bestseller

Als cadeau ontvang je nu een gratis bestsellerbox ter waarde van € 99,99. Deze box bevat 5 boeken die tot de bestsellers van Nederland behoren en is samengesteld door je favoriete tijdschriften, zoals Libelle, AutoWeek, Margriet, vtwonen, Story, Flair, Wonen Landelijk en Donald Duck. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke korting van 30% op alle tijdschriften. Gratis bestseller ligt klaar!

De bestsellerbox

De bestsellerbox is een speciaal samengestelde verzameling van 5 van de best gelezen boeken in Nederland. In deze box vind je de volgende titels: “De gunst” van Nicci French, “Het Koninklijk Huis” van Herman Koch, “Het resort” van Sarah Pearse, “Perfecte resten” van Helen Fields en “De zomer van je leven” van Jill Mansell. Deze unieke box wordt tijdelijk cadeau gegeven bij een abonnement op de tijdschriften Libelle, Margriet, AutoWeek, vtwonen, Flair, Story, Wonen Landelijke Stijl en Donald Duck.

Actie met Gratis Bestseller

  • Ontvang een tijdschrift abonnement na keuze + een gratis boeken.
  • U ontvangt gratis een boek cadeau.
  • Vul je persoonlijke gegevens in voor de bezorging.
  • Profiteer van 30% kortng op je favoriete tijdschrift abonnement.
  • Wil je gebruik maken van deze actie?
  • Voor meer tijdschriften acties kun je even hier kijken.

Wil je kranten acties bekijken?

Op Gratis247 vindt je veel gratis producten, tijdschriften, kranten en boeken. Er zijn meer Volkskrant acties zoals een Volkskrant abonnement 4 weken voor 6 euro of de Volkskrant Gratis digitaal lezen. Na de 4 weken stopt het abonnement en vraag de redactie van bijvoorbeeld De Volkskrant of de krant is bevallen. Veel leesplezier.

Hoe vaak mag ik een proefabonnement afsluiten?

Bij deze kennismakingsabonnementen heb je de mogelijkheid om twee keer per jaar dezelfde titel te proberen op hetzelfde adres. Daarnaast kun je per jaar kiezen uit vier verschillende titels van DPG Media. Mocht je niet binnen deze regeling vallen, dan krijg je automatisch een ander aantrekkelijk aanbod te zien wanneer je je aanvraag indient. Binnen 3 weken nadat het abonnement is ingegaan, ontvang je het boek. Het boek wordt als brievenbuspost geleverd, waardoor je niet thuis hoeft te zijn voor de levering. Ik wens je veel leesplezier!

Gratis Bestseller bij tijdschrift abonnement!

Gratis Bestseller bij Tijdschrift abonnement

Laat een reactie achter.