Gratis Beneful hondenvoeding pakket

Geplaatst op:
23/06/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis hondenvoeding!
Gratis Beneful hondenvoeding pakket

Beneful hondenvoeding is echt genieten. Voor je hond heeft Beneful een gratis hondenvoeding pakket dat je gratis kunt aanvragen. Alles op! Probeer het morgen opnieuw.

ORIJEN hondenvoeding pakket

Vraag nu een gratis proefverpakking van Beneful Mix&Serve aan. Hiermee maak je in 2 gemakkelijke stappen een heerlijke maaltijd in de vorm van natvoer voor jouw hond. Het duurt ongeveer 4 weken voordat het sample bij u op de mat ligt. Doe deze complete basis met vitaminen, mineralen, overheerlijke stukjes rijk aan kip en stukjes groente in een schaaltje. Je hoeft dan alleen nog maar water toe te voegen.

Bereid je goed voor op een jonge pup of grotere hond en zorg dat je alles in huis hebt. Beneful hondenvoeding helpt je met producten die je voor je hond nodig hebt. Om goed te starten kun je nu bij Beneful hondenvoeding een gratis hondenpakket aanvragen. Wat je moet doen is het aanvraag formulier in te vullen en je ontvangt het pakket gratis thuisgestuurd. Verwen jij je hond graag? Probeer nu die Heerlijke Hapjes!

Beneful hondenvoeding is speciaal ontwikkeld met de focus op smaak! De heerlijke hapjes bevatten extra fijne gegrilde stukjes in een heerlijke saus. Verkrijgbaar in de smaken vlees en vis. De heerlijke hapjes zijn makkelijk in gebruik door het formaat van een portiezakje. Perfect om te variëren in smaak en afwisseling met droogvoeding.

Gratis ORIJEN hondenvoeding pakket

Wat zit er in

 • Bevat minimaal 85% vlees en/of vis.
 • 100% graanvrij.
 • Volledig afgestemd op de gezondheids- en voedingsbehoefte van jouw hond.
 • Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.
 • Onweerstaanbaar lekker!
 • Vraag snel je pakket aan.
 • Kijk hier voor meer dierenproducten acties!

Beneful hondenvoeding een echte aanrader!

De start voor een hond is het eerste jaar erg belangrijk voor een goede bouw en gezondheid. ORIJEN heeft hondenvoer ontwikkeld die aansluiten op het ras, grootte en eventuele specifieke behoeften. Het voer is samengesteld op de grootte van het ras en zorgt dat je hond een gezonde hond blijft. Beneful hondenvoeding heerlijke hapjes bevatten extra fijne gegrilde stukjes in saus. Verkrijgbaar in de smaken vis en vlees.

De hond en de natuur

Ze geloven dat honden een behoefte hebben aan een dieet rijk aan dierlijke en voedzame eiwitten. Daarom gebruiken ze alleen de beste, natuurlijke ingrediënten in hun recepten. Onze hondenvoeding wordt bereid met vers of rauw spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot, aangevuld met de lekkerste groenten, fruit en kruiden. Voor een blije, gezonde en sterke hond.

Gratis Beneful hondenvoeding pakket

Gratis Beneful hondenvoeding pakket

2 Reacties op "Gratis Beneful hondenvoeding pakket"

 1. verlopen

 2. Hallo Thea
  Bedankt voor de melding we gaan hem aanpassen.
  Prettige dag nog.

  Team Gratis247

Laat een reactie achter.