Gratis Karwei waardecheque t.w.v. € 250.- winnen?

Geplaatst op:
23/01/2019
Geldig tot:
19/11/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een waardecheque!
Gratis Karwei waardecheque t.w.v. € 250.- winnen?
Win een Karwei waardecheque van € 250.- door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ontvang direct € 10.- korting op artikelen die je wilt kopen bij Karwei.

Karwei waardecheque

Bakker.com is in Nederland de grootste in groen! Ze willen graag dat de mensen gaan genieten van meer groen in de huiskamer. Doe je ook mee met deze actie? Laat even weten welke kamerplant je het beste vindt passen in je eigen huiskamer. Dit hoeft je niet voor niets te doen, er word een waardecheque t.w.v. € 250,- euro weggegeven.

Het leuke van deze actie is dat iedere deelnemer gegarandeerd een leuke korting van € 10.- op klusmateriaal naar keuze ontvangt bij Karwei. Het online bestellen van materialen voor je thuis of je huiskamer gaat bij Karwei simpel en eenvoudig. Ga naar de site en maak een keuze uit het uitgebreide assortiment. Rekenen af en je bestellingen word snel bij je thuis bezorgt. Zo eenvoudig kan het zijn en de kwaliteit van de producten is bijzonder hoog.

Dit is wat je moet weten

  • Maak met deze actie kans op een waardecheque t.w.v. € 250,-!
  • Iedereen ontvang gegarandeerd € 10.- korting op klusmateriaal naar keuze.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor inspiratie en speciale aanbiedingen bij Karwei
  • Vindt u het leuk om meer prijzen te winnen? Gratis247 heeft een ruime keuze voor de echte winnaars

De € 10- korting komt eraan!

Binnen enkele minuten na je bevestiging sturen ze je een deelname bericht per e-mail. Hierin vind je ook je € 10.- kortingscode voor bijvoorbeeld een toilet of een andere mooie artikelen op Karwei.nl! Benieuwd naar de ruime keuze aan artikelen bij Karwei? Neem een kijkje op de site en maak van je huis een prachtig oase van de mooiste klusmaterialen. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Je inschrijving is pas definitief wanneer je deze bevestigd hebt via de mail. Geen mail ontvangen? Check je spambox.

Gratis een waardecheque winnen?

Gratis Karwei waardecheque t.w.v. € 250.- winnen?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!