Gratis een Bakker.com waardecheque winnen?

Geplaatst op:
17/02/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een waardecheque!
Gratis een Bakker.com waardecheque winnen?
Win een Bakker.com waardecheque tot wel € 250.- door een keuze te maken welke plant het beste in jouw huis past? Je ontvangt zo wie zo € 5.- korting op een kamerplant naar keuze.

Bakker.com waardecheque

Bakker.com is in Nederland de grootste in groen! Ze willen graag dat de mensen gaan genieten van meer groen in de huiskamer. Doe je ook mee met deze actie? Laat even weten welke kamerplant je het beste vindt passen in je eigen huiskamer. Dit hoeft je niet voor niets te doen, er worden 3 waardecheques t.w.v. € 50,- € 100.- en € 250,- euro weggegeven.

Het leuke van de actie is dat iedere deelnemer gegarandeerd 5 euro korting op een kamerplant naar keuze ontvangt bij Bakker.com. Het online bestellen van platen voor je tuin of je huiskamer gaat bij Bakker.com simpel en eenvoudig. Ga naar de site en maak een keuze uit het uitgebreide assortiment. Rekenen af en je bestellingen word Gratis bij je thuis bezorgt. Zo eenvoudig kan het zijn en de kwaliteit van de producten is bijzonder hoog.

Dit is wat je moet weten

  • Maak met deze actie kans op een waardecheque t.w.v. € 50,-, € 100,- of zelfs € 250,-!
  • Iedereen ontvang gegarandeerd € 5,- korting op een kamerplant naar keuze.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor groen en inspiratie en speciale aanbiedingen bij Bakker.com.
  • Vindt u het leuk om meer prijzen te winnen? Gratis247 heeft een ruime keuze voor de echte winnaars

De € 5,- korting komt eraan!

Binnen enkele minuten na je bevestiging sturen ze je een deelname bericht per e-mail. Hierin vind je ook je € 5,- kortingscode voor bijvoorbeeld een Kentiapalm of een andere mooie kamerplant op Bakker.com! Benieuwd naar de ruime keuze aan kamerplanten bij bakker? Neem een kijkje op de site en maak van je huiskamer een prachtig oase van de mooiste kamerplanten.

Gratis een waardecheque winnen?

Gratis Bakker.com waardecheque winnen?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!