Gratis Karwei waardecheque t.w.v. € 2,50

Geplaatst op:
12/10/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Ontvang waardecheque!
Gratis Karwei waardecheque t.w.v. € 2,50.-

Ontvang een Karwei waardecheque van € 2,50 door aanvragen van een Karwei kaart. Ontvang direct € 2.50 korting op artikelen die je wilt kopen bij Karwei.

Karwei waardecheque

Karwei is in Nederland de grootste in het klussen! Ze willen graag dat de mensen gaan genieten van meer doe het zelven in huis. Doe je ook mee met deze actie? Vraag de kaart van Karwei aan blijf op de hoogte van alle acties en ontvang € 2.50 korting. Dit hoeft je niet voor niets te doen, er word een waardecheque t.w.v. € 2,50 euro weggegeven.

Karwei heeft een gratis spaarprogramma voor vaste klanten ‘Club Karwei’. Spaar heitjes met elke euro die je uitgeeft en krijg een euro korting bij 100 heitjes. Tijdelijk krijg je nu gratis 250 heitjes als welkomstcadeau. Heb je een Karwei kaart? Registreer je Karwei kaart en kom bij de Club Karwei. Als je nog geen Karwei kaart hebt, kun je die aanvragen.

Het leuke van deze actie is dat iedere deelnemer gegarandeerd een leuke korting van € 10.- op klusmateriaal naar keuze ontvangt bij Karwei. Het online bestellen van materialen voor je thuis of je huiskamer gaat bij Karwei simpel en eenvoudig. Ga naar de site en maak een keuze uit het uitgebreide assortiment. Rekenen af en je bestellingen word snel bij je thuis bezorgt. Zo eenvoudig kan het zijn en de kwaliteit van de producten is bijzonder hoog.

Dit is wat je moet weten

  • Maak met deze actie kans op een waardecheque t.w.v. € 2,50!
  • Schrijf je in voor inspiratie en speciale aanbiedingen bij Karwei
  • Vindt u het leuk om meer prijzen te winnen? Gratis247 heeft een ruime keuze voor de echte winnaars

De korting komt eraan!

Binnen enkele minuten na je bevestiging sturen ze je een deelname bericht per e-mail. Benieuwd naar de ruime keuze aan artikelen bij Karwei? Neem een kijkje op de site en maak van je huis een prachtig oase van de mooiste klusmaterialen. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Je inschrijving is pas definitief wanneer je deze bevestigd hebt via de mail. Geen mail ontvangen? Check je spambox.

Gratis een waardecheque ontvangen?

Gratis Karwei waardecheque t.w.v. € 2,50.-

Laat een reactie achter.