Gratis 2x Gerber Babyvoeding Geld Terug Actie

Geplaatst op:
13/06/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Geld Terug Actie!
Gratis 2x Gerber Babyvoeding Geld Terug Actie

Vraag je unieke cashback link aan per SMS of WhatsApp en koop 2 potjes Gerber babyvoeding maaltijden naar keuze. Upload de kassabonfoto en ze betalen je aankoopbedrag terug.

Gratis Gerber Babyvoeding

Probeer gratis de Gerber® Plant-tastic Variatiemenu 8+ maanden. Dit zijn 100% plantaardige maaltijden met een mix van biologische granen, groente en peulvruchten. Kies een van de smaken Groenteschotel met Zoete Aardappel, Stoofschotel met Kikkerwerten en Tomaat. Speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van kindjes vanaf 8 maanden. Gerber babyvoeding is 100% plantaardige biologische voeding voor je kleintje!
Koop maximaal 2 potjes Gerber Plant-tastic 100% Plantaardige Babyvoeding naar keuze bij een supermarkt. Na het insturen van de kassabon ontvang je het aankoopbedrag terug. Dit product is verkrijgbaar bij o.a. Jumbo, Amazon, Bol.com & Picnic. Deze Actie loopt tot 31 december 2022 of tot zolang de voorraad sterkt. Tip: Controleer altijd of de actie actief is op het moment van aankoop.

Bekijk en ervaar het volledige assortiment babyvoeding, zonder dierlijke ingrediënten. We gebruiken de lekkerste groenten, vruchten, granen en peulvruchten voor 100% plantaardige maaltijden en tussendoortjes. Vraag je cashback link aan via SMS of WhatsApp.

Overzicht van de actie producten 

  • Stoofschotel met Kikkererwten en Tomaat 8+.
  • Groenteschotel met Zoete Aardappel 8+.
  • Ratatouille met Courgette en Aubergine 12+.
  • Stoofschotel met Pompoen en Pastinaak 12+.
  • Kokoscurry met Bloemkool 15+.
  • Marokkaanse Tajine met Pompoen 15+.
  • Pompoen Zoete Aardappel 4 maanden.
  • Zoete Aardappel Wortel 4 maanden.
  • Doperwten Broccolli 4 maanden.

Gerber Babyvoeding

Steeds meer mensen proberen minder vlees, vis en zuivel te eten. Ze proberen meer plantaardige producten in hun voedingspatroon te verwerken. Vaker plantaardig eten is goed voor jezelf en de wereld. We zien dat ouders deze eetgewoonten mee willen geven aan hun kindje.  Een d geen vis of vlees, wel met de voedingsstoffen en variatie die je kindje nodig heeft. Met Gerber® Plant-tastic is er nu een lekker, voedzaam en 100% plantaardig alternatief!

Ze hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de juiste mix van peulvruchten, granen en groenten, die van nature rijk zijn aan plantaardig eiwit. Door deze mix zijn onze maaltijden een bron van complete eiwitten en vezels, zonder toegevoegd zout, suiker¹ of geur²- kleur²- of smaakstoffen². En de smaak? Die is getest en goedgekeurd door de meest kritische testers: baby’s! Wil je meer geld terug actie bekijken?

Gratis 2x Gerber Babyvoeding Geld Terug Actie

Gratis 2x Gerber Babyvoeding Geld Terug Actie

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!