Bij het GfK Panel gratis cadeaubonnen sparen

Geplaatst op:
18/01/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeaubonnen verdienen!
Bij het GfK Panel gratis cadeaubonnen sparen

Spaar in het GfK Panel voor gratis cadeaubonnen van Bol.com, Wehkamp en HEMA. Online enquêtes maken en punten ontvangen voor gratis cadeaubonnen.

GfK Panel voor gratis cadeaubonnen 

Wil je iets bijverdienen met online enquêtes maken? Sluit je aan bij het grootste GfK panel van Nederland. Door deel te nemen aan enquêtes ontvang je punten die je kunt omwisselen voor gratis cadeaubonnen van o.a. Bol.com, Wehkamp, Hema en nog meer merken. Meedoen is helemaal Gratis en het is echt leuk!

GfK is een online platform waar ze het belangrijk vinden dat uw mening en stem wordt gehoord. Ze willen u beleving ontdekken wanneer het gaat om uw ideale winkel of supermarkt, uw favoriete product of merk, uw media voorkeuren, of uw mening over de maatregelen van uw (lokale) overheid.

Er zijn zeker 100.000 Nederlanders die lid zin van het GfK panel en mee doen aan de onderzoeken, zoals het GfK Scan Panel of het GfK Digital Trends project. Wist u dat GfK staat voor Growth from Knowledge, groei door kennis. Wij kunnen alleen groeien met u in ons team!

Wil je het eens proberen?Bij het GfK Panel gratis cadeaubonnen sparen

  • Schrijf je Gratis in voor het GfK panel.
  • Bepaal zelf hoeveel enquêtes je wilt maken.
  • Spaar punten voor elke enquête die je online invult.
  • Lever je gespaarde punten in voor cadeaubonnen.
  • Wil je meer producten testen of gratis spullen proberen?

Onderzoeken speciaal voor u

Als lid van het Panel kunt u aan diverse leuke onderzoeken meedoen en allemaal zonder extra kosten. Naast dat GfK graag uw eerlijke mening wil horen, is het onderzoek ook heel leuk! Maak snel kennis met de leukste en minder leuke onderzoeken, wat past bij u? Uw mening is punten waard! Bij het Panel ontvangt u voor uw deelname aan onderzoeken een vergoeding in punten. Deze punten kunt u sparen en inruilen voor leuke cadeaubonnen in de GfK cadeaushop. Doe snel mee en ervaar zelf wat een leuke tijdbesteding dit is.

GfK Panel gratis cadeaubonnen sparen!

Bij het GfK Panel gratis cadeaubonnen sparen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!