GfK Digital geeft tot € 10.- beloning voor Surfen
Geplaatst op:
09/08/2017
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Verdien cadeaubonnen en direct €10.-!

Schrijf je in bij GfK Digital! Download de app en ontvang gratis een start beloning die kan oplopen tot 2000 punten (€ 10.-). Werk met je smartphone, tablet, laptop, desktop of televisie.

Meld je gratis aan bij GfK Digital

Hou je van Surfen en Appen en wil je er wat mee gaan verdienen? Schrijf je dan gratis in bij GfK Digitaal en download de gratis App software. GfK Digital brengt alle trends van al het internetgebruik van smartphones, tablets én pc’s in heel Nederland in kaart. Na je inschrijving en de download wordt je internetgebruik automatisch aan doorgegeven aan GFK. Ontvang direct een bonus die kan oplopen tot 2000 punten ( € 10.-) die u kunt inwisselen in de GfK cadeaushop!

De voordelen van GfKSchrijf je in bij GfK Digital en ontvang gratis een start beloning die kan oplopen tot 2000 punten ( €10.- ).

  • Surf en app zoals u altijd doet, meer hoeft u niet te doen.
  • Vergeet niet de gratis te App te downloaden.
  • Deelnamen helpt met verbetering van websites en apps!
  • Gratis startbeloning tot wel 2000 punten (€ 10,-)
  • Hoe meer apparaten hoe hoger de vergoeding en bonussen.
  • Verdien cadeaubonnen van bol.com, Fashioncheque en Hema.
  • Wil je meer weten over deze actie?
  • Meer acties GFK bekijken?

Ongemerkt bonussen verdienen!

Wie zit er niet op internet? Ben je een regelmatige gebruiker van internet en vind je het leuk om te surfen? Doe dan mee met GfK digital Trends. Ongemerkt ga je na je inschrijving en download de leukste bonussen verdienen. Helemaal gratis en zonder enige verplichting.

Over GfK

Bij GfK Digital word u beloont voor het surfen en zoeken op internet. Het leuke is dat je per apparaat zoals een computer, smartphone of tablet een startbeloning tot wel 10 euro ontvangt. Al het geld ontvang je in punten die kunnen worden verzilverd voor bonnen van Bol.com, HEMA, Coolblue, Fashioncheque, Wehkamp en nog veel meer. Inschrijven is gratis en als je het goed aanpak kun je een leuk extra centje verdienen.

Surfen en Appen voor geld!

Schrijf je in bij GfK Digital en ontvang gratis een start beloning die kan oplopen tot 2000 punten ( €10.- ).

Laat een reactie achter.