GfK Digital geeft tot € 10.- beloning voor Surfen

Geplaatst op:
06/05/2019
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Verdien cadeaubonnen!
GfK Digital geeft tot € 10.- beloning voor Surfen

Schrijf je in bij GfK Digital! Download de app en ontvang gratis een start beloning die kan oplopen tot 2000 punten (€ 10.-).

Meld je gratis aan bij GfK Digital

Hou je van Surfen en Appen en wil je er wat mee gaan verdienen? Schrijf je gratis in bij GfK Digitaal en download de gratis App software. GfK Digital brengt alle trends van het internetgebruik van smartphones, tablets én pc’s in heel Nederland in kaart. Na je inschrijving en de download wordt je internetgebruik automatisch aan doorgegeven aan GFK. Ontvang direct een bonus die kan oplopen tot 2000 punten (€ 10.-) die u kunt inwisselen in de GfK cadeaushop!

De voordelen van GfKSchrijf je in bij GfK Digital en ontvang gratis een start beloning.

 • Surf en app op de normale manier meer hoeft u niet te doen.
 • Vergeet niet de gratis te App te downloaden.
 • Deelnamen helpt met verbetering van websites en apps!
 • Gratis startbeloning tot wel 2000 punten (€ 10,-)
 • Hoe meer apparaten hoe hoger de vergoeding en bonussen.
 • Verdien cadeaubonnen van bol.com, Fashioncheque en Hema.
 • Wil je meer weten over deze actie?
 • Meer acties GFK bekijken?

Ongemerkt bonussen verdienen!

Wie zit er niet op internet? Ben je een regelmatige gebruiker van internet en vind je het leuk om te surfen? Doe mee met GfK digital Trends. Ongemerkt ga je na je inschrijving en download de leukste bonussen verdienen. Helemaal gratis en zonder enige verplichting.

Over GfK

Bij GfK Digital wordt u beloont voor het surfen en zoeken op internet. Het leuke is dat je per apparaat, een computer, smartphone of tablet een startbeloning tot wel 10 euro ontvangt. Het geld ontvang je in punten die kunnen worden verzilverd voor bonnen van Bol.com, HEMA, Coolblue, Fashioncheque, Wehkamp en nog veel meer. Inschrijven is gratis en bij een goede aanpak kun je een leuk extra centje verdienen.

GfK testpanel

Ben je nog geen lid van het GfK Panel? Meldt je dan aan voor GfK Digital Trends via de GfK Panel website. Voor je deelname ontvang je beloningen in punten. Hoe langer je bezig bent met een onderzoek hoe hoger de beloning. Je verdiende punten staan op naam van de deelnemers. Ga je stoppen bij GfK testpanel vervallen je punten.

Alle verdiende punten kun je verzilveren in de webshop, je kiezen voor cadeaubonnen, donatie aan een goed doel, of mooie producten. Doe mee met het GFK testpanel en start met het sparen van cadeaubonnen. Ze willen graag weten hoe je je aankopen, vakanties en je boodschappen regelt. Ontvang direct 100 punten gratis.

Verdien met internettenHoe leuk vindt je het om op internet te surfen? Bij het GfK testpanel wordt je hiervoor beloond. Doe gratis mee met GfK digital Trends en vul je gegevens in.

 • Start vandaag en ontvang 100 punten aan cadeaubonnen.
 • Schrijf je gratis in bij  het GfK testpanel.
 • Hoe langer de enquête hoe meer punten.
 • Bepaal zelf de tijd voor het invullen van de vragen.
 • De verdiende punten kunt verzilveren in de webshop.
 • Wil je meer actie van GfK bekijken?
 • Als je enquêtes maken leuk vind, we hebben er genoeg.

Beloning bij GfK Digital

Verdien leuke beloningen, een cadeaubon van Bol.com, Wehkamp, HEMA en veel meer! Verdien een beloning die bij jou past en geef de punten uit in de cadeaushop met ruime keuze aan cadeaubonnen op het gebied van Lifestyle, Fashion, Elektronica. Steunt u liever een goed doel? Doneer uw gespaarde punten aan Villa Pardoes, Kika of het Rode Kruis. Verdien met een vragenlijst van 10 minuten snel 200 punten dat is € 1,-.

Conclusie 

Door het invullen van enquêtes is het mogelijk om bij het GfK testpanel een leuk zakcentje bij te verdienen. Je kunt cadeaubonnen bij elkaar sparen met het invullen van de vragenlijsten en doorstuurt. Na je inschrijving krijg direct 100 punten gratis. Er zijn meer GfK actie zoals GfK Digital geeft tot € 10.- beloning voor Surfen.

Surfen en Appen voor geld!

Schrijf je in bij GfK Digital en ontvang gratis een start beloning die kan oplopen tot 2000 punten ( €10.- ).

Laat een reactie achter.