Verdien contant geld met Online enquêtes

Geplaatst op:
20/05/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Verdien cash!
Verdien contant geld met Online enquêtes

Online enquêtes invullen kan leuk en lucratief zijn. Verdien bij Ipsos i-Say direct cadeaubonnen na het invullen van de vragenlijst. Nu 30x kans op € 100,- cadeaukaarten als je lid wordt.

Geld verdienen Online enquêtes

Wil je iets bij verdienen en vindt je het invullen van Online enquêtes en vragenlijsten leuk? Schrijf je gratis in bij Ipsos i-Say en begin vandaag nog met Cash geld verdienen. Ontvang cadeaubonnen bij het inschrijven en het beantwoorden van de vele vragen die Ipsos i-Say je online te stuurt.

Je mening geven!

Alle leden van Ipsos i-Say kunnen hier hun mening geven en geld verdienen. Je ontvangt vragen over de volgende onderwerpen (zie onder) die je mag beantwoorden in de tijd en plaats die je wilt. Bepaal zelf plaats, tijd en hoeveelheid. Schrijf je hier in.

  • 30 kansen op € 100,- cadeaukaarten als je direct lid wordt.
  • Naar welke Films ga je?Online enquêtes invullen kan heel leuk en lucratief zijn.
  • In wat voor Restaurants een je het liefst?
  • Ben je opzoek naar een nieuwe Auto?
  • Doe onderzoek naar consumentenproducten.
  • Wat zijn je meest recente gebeurtenissen.
  • Vele andere onderwerpen die u interesseren!
  • Vind je meer Online enquêtes maken leuk? 

Online enquêtes over bedrijven en marktonderzoek

Bij het invullen van een online enquête beïnvloed je direct de ontwikkeling van producten en diensten van vele bedrijven. Bepaal gratis mee wat er in de toekomst op de markt komt of waar de bedrijven rekening mee moeten houden. Ipsos i-Say beloont u voor elk online onderzoek dat u voltooit met de mogelijkheden voor cash geld en cadeaubonnen.

Gewoon doen

Bij twijfel gewoon doen je zit nergens aan vast. Schrijf je in bij Ipsos i-Say en krijg een beloning in de waarde van geld om de online enquêtes in te vullen. Zij vinden het top bij meedoen, jouw ervaring is van belang voor het resultaat van de Enquêtes. Ontvang beloningen voor het meedoen aan de vragen lijst of het testen van producten. Veel plezier met je beloning en bedankt voor je deelname.

Verdien contant geld bij Ipsos i-Say

Online enquêtes invullen kan heel leuk en lucratief zijn.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!