G-Geschiedenis tijdschrift met Gratis special t.w.v. € 9.95

Geplaatst op:
19/10/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis tijdschrift Stamboom & Familie
G-Geschiedenis tijdschrift met Gratis special t.w.v. € 9.95

Profiteer van een voordelig proefabonnement op G-Geschiedenis en ontvang 8 nummers voor slechts € 25,-. Ontvang een gratis special Stamboom & Familie t.w.v. € 9,95.

G-Geschiedenis tijdschrift en Gratis special

Neem nu een extra voordelig abonnement op G-Geschiedenis en ontvang 8 nummers voor €25.-. Je zit nergens aan vast, na 8 nummers stopt het abonnement automatisch. Daarnaast ontvang je een gratis special Stamboom & Familie t.w.v. € 9,95. Profiteer bij G-Geschiedenis van deze te gekke aanbieding. Reden genoeg om snel te profiteren van deze aanbieding.

Vind je de geschiedenis interessant en ben je gek op lezen? Is dit magazine een echte aanrader voor jou, we hebben het natuurlijk over G-Geschiedenis. Dit is een gewild magazine dat gaat over het leven in de geschiedenis. Er zijn veel mensen in Nederland met een vast abonnement en zijn gek op de geschiedenis. Voor meer boeiende tijdschriften kijk even op Gratis247.

Maandelijkse uitgave

Indianen G-Geschiedenis tijdschrift met Gratis special t.w.v. € 9.95  Cover Augustus G-Geschiedenis tijdschrift met Gratis special t.w.v. € 9.95     G-Geschiedenis tijdschrift met Gratis special t.w.v. € 9.95  Darwin tijdschrift met Gratis special t.w.v. € 9.95

Met passie voor de geschiedenis

Je kunt dit G-Geschiedenis abonnement afsluiten met 43% korting en betaal je voor dit abonnement slechts € 25,-. Dat is natuurlijk lekker voordelig en direct een goede reden om er eens over na te denken. Dit gave magazine telt 68 pagina’s met boeiende informatie. Daarnaast ontvang je er een gratis special van Stamboom & Familie t.w.v. € 9,95 bij. Zo wordt deze actie wel heel interessant. Dit tijdschrift is voor mensen met een passie voor het verleden!

Het G-Geschiedenis tijdschrift laat je op een boeiende en duidelijke manier kennis maken met de geschiedenis, van het stenen tijdperk tot en met het heden. Elke editie heeft 68 schitterend geïllustreerde pagina’s en is geschreven door de bekendste journalisten. In elk nummer nemen ze u mee op een historische ontdekkingstrip. Een informatief tijdschrift voor mensen met een passie voor geschiedenis!

Vast Abonnement op dit magazine

Maak je geen gebruik van deze korting actie kunt je een vast abonnement nemen op het tijdschrift G-Geschiedenis. Je kunt kiezen voor een abonnement vaneen jaar of langer. Kijk voor de voordeelaanbieding op deze pagina. Neem nu een abonnement voor 32 euro per jaar (8 nummers) met een gratis geschenk. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en word Gratis verstuurt naar je huis adres.

G-Geschiedenis tijdschrift met Gratis special!

G-Geschiedenis tijdschrift met Gratis special t.w.v. € 9.95

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!