Gratis puppypakket of kittenpakket van Fokker

Geplaatst op:
14/07/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis voerpakket!

Vraag een gratis puppy of kittenpakket aan van het merk Fokker. Vul je gegevens in en ontvang het gratis thuis gestuurd. Laat je huisvriend lekker genieten.

Gratis Fokker pakket

Dit bedrijf ontwikkelt 40 jaar hoogwaardige voeding voor honden en katten. Ze produceren een product met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dit doen ze voor puppy’s of kittens en voor volwassen dieren. Maak nu gratis kennis met het dierenvoer door een gratis puppypakket of kittenpakket aan te vragen. Er is meer, ontvang een gratis Fokker speeltje voor uw huisdier bij aankoop van Fokker voeding. Upload uw kassabon en ontvang het speeltje binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd.

Wat is er belangrijk voor je hond 

Het drinken van water:

Heb je een hond van het type slobberen of een van kleine slokje? Wat de drinkgewoontes van jouw viervoeter zijn, water drinken is erg belangrijk voor je huisvriend. Dat staat zeker vast. Leuk weetje is dat tijdens het drinken krullen honden hun tong naar achter. Zo ontstaat er een kom om het water oplepelen en naar hun bek brengen.

De anaalklieren bij je hond:

Is ‘sleetje rijden’ de favoriete hobby van jouw hond? Nee, we hebben het niet over sleeën in de winter met een dik pak sneeuw. Wel over specifiek hondengedrag, waarbij je hond met zijn achterste over de vloer schuift. Doet jouw viervoeter dit vaak, is de kans groot dat hij last heeft van verstopte anaalklieren. Bij twijfel ga je natuurlijk naar de dierenarts.

Gratis bezorging

Wil je gebruik maken van deze actie? Vul het formulier in en laat uw kitten kennis maken met het dierenvoer. Door je aanvraag van een Kittenpakket, bent u nagenoeg verzekerd van de juiste voedingskeuze voor uw kitten of puppy. Veel plezier met het gratis pakket. Maar wil je meer gratis dierenproducten bekijken?

Het voer van gratis proberen?

Vraag een gratis puppy of kittenpakket aan van het merk Fokker. Vul je gegevens in en ontvang het gratis thuis gestuurd. Laat je huisvriend lekker genieten.

Een Reactie op "Gratis puppypakket of kittenpakket van Fokker"

  1. Graag een kitten pakket

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!