Flow magazine met Gratis Flow Vakantiebox 2020

Geplaatst op:
26/07/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis vakantiebox!
Flow magazine met gratis Flow Vakantiebox 2020

Het leuke Flow magazine geeft nu een Gratis Flow Vakantiebox 2020 cadeau bij een abonnement. Een Vakantiebox 2020 vol mooie, leuke en herkenbare gratis spullen.

Flow magazine met gratis Vakantiebox

Voor alle lezers die overwegen om een abonnement te nemen op het Flow magazine is er een leuke actie. Je ontvangt nu een gratis Flow Vakantiebox 2020 bij een abonnement op voordelig Flow magazine. Gratis voor jou als abonnee, lees je favoriete blad ook digitaal op tablet en telefoon. Handig voor op reis en onderweg.

In het Flow magazine draait alles om het leven net even iets eenvoudiger te maken en te beleven. Je vindt in dit magazine bijzondere interviews, tekeningen en foto’s en de mooiste spreuken voor aan de muur! Door je in te schrijven voor een abonnement naar keuze van 6 of 12 maanden ontvang je de speciale Gratis Flow Vakantiebox .

Lezen en genieten!

Tijdschrift met gratis rugtas t.w.v. € 99,95    Flow magazine met gratis rugtas t.w.v. € 99,95    Flow magazine met gratis rugtas t.w.v. € 99,95   

Flow Vakantiebox 2020

Geniet deze zomer van de Flow vakantiebox. In de Flow box vind je:

  • Vakantieboek 2020 vol mooie en herkenbare verhalen.
  • 5 postcards.
  • 24 vellen dubbelzijdig (inpak)papier.
  • 4 stickervellen.
  • Uitklapposter met landkaarten.
  • Vakantiespel.
  • Travel journal.
  • Levertijd: 3-5 werkdagen.

Het leukste Flow magazine

Het magazine waarin het gaat over vragen en ideeën die vrouwen bezighouden. Flow is een leuk, eerlijk en nuchter magazine waar je kunt lezen en alles mogelijk is. De creatieve ploeg van dit tijdschrift is klaar om je te helpen en je een echt lees gevoel te geven. Het Flow tijdschrift geeft je rust en onthaast in deze drukke tijden. Een echt magazine met verhalen die passen bij de tijdgeest van nu. Een blad dat je vooral in het weekend gaat lezen om lekker te ontspannen en om leuke ideeën en tips op te doen.

Deze unieke box is gemaakt van gerecycled polyester van plastic flessen dat weer gerecycled mag worden. In Flow draait het om praktische tips om het leven net even iets eenvoudiger te maken. Elk nummer vind je bijzondere interviews, tekeningen en foto’s, en mooie spreuken voor aan de muur! In de Box vind je leuke goodies om te gebruiken op vakantie, borrels en verjaardagsfeestjes. Een leuk vakantiespel om samen van te genieten, cadeauzakjes voor homemade koekjes en naamkaartjes voor op je gedekte tafel. Een box vol leuks die je niet mag missen. Wil je meer leuke tijdschriftabonnementen bekijken of gratis spullen bestellen kijk even op Gratis247!

Flow magazine met Gratis Flow Vakantiebox

Flow magazine met gratis Flow Vakantiebox 2020

Laat een reactie achter.