Flair magazine actie 4 nummers nu € 4

Geplaatst op:
04/01/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Extra hoge korting!
Tijdschrift abonnement voor € 4

Het magazine Flair geeft je wekelijks betaalbare mode, lekkere recepten, de nieuwste woonideeën en leuke tips. Ontvang Flair voor een laag bedrag van 4 nummers voor € 4.

Het Flair Magazine 

Overweeg je om een abonnement op Flair te nemen? Doe het nu en profiteer van de lage prijs. Het magazine brengt wekelijks de goedkoopste mode, zalige recepten, de nieuwste woonideeën en praktische ideeën. Zo kun je genieten van persoonlijke verhalen en bijzondere interviews met bekende Nederlanders.

Flair is vernieuwd en dat wordt gevierd met korting! Hoe meer nummers je kiest, hoe meer korting je krijgt. Flair is ruim 45 jaar het lijfblad voor vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Deze campagne loopt tot en met 31 augustus! Wees er op tijd bij en pak dit voordeel!

Maak zelf de keuze en profiteer van de hoge tijdelijke korting! Ontvang direct een fikse korting. Flair verrast je elke keer weer. Met de laatste ontwikkelingen over mode en beauty, interviews met mensen en gebeurtenissen die jou interesseren. Je leest alles over reizen, wonen, culinair, boeken en films. Natuurlijk wekelijks aanbiedingen andere extra´s, gratis boekjes, hotelaanbiedingen en leuke cadeautjes.

Maak zelf je keuze

flair.magazine Publications - Issuu  Home MAGAZINE flair.magazine Publications - Issuu

Profiteer van de korting

Voor een bedrag van € 4.- dat is met een hoge korting ontvang je wekelijks dit boeiende tijdschrift in de brievenbus. Flair Magazine is de onmisbare vriendin voor haar lezeressen. Zij adviseert en inspireert op het gebied van mode, financiën, wonen, huishouden, kids en human interest. Geniet mee van haar enorme bereik dankzij de inzet van zeer belangrijke advertentie uitingen.

Het Flair magazine is eerlijk, gezellig, open en betrouwbaar. Dit tijdschrift heeft alles wat je verwacht van een goede vriendin. Zo hebben ze diverse kanalen, blad, online en Social media zorgen dat ze altijd beschikbaar zijn voor de Nederlandse vrouw. En dat is goed voor de lezers die een bijzondere gunfactor hebben voor deze doelgroep.

Pak direct een mooie korting

Het abonnement kost eenmalig € 20 en met een inschrijving voor de nieuwsbrief krijg € 5.- korting. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en profiteer van dit voordeel. Zo blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen op tijdschriften, boeken en de koopjes. Voor tijdschriften kun je even kijken op Gratis247. In de rubriek tijdschriften vindt je altijd wel een gratis tijdschrift of een leuke aanbieding. Veel plezier met lezen en je stoere tas.

Flair abonnement met korting!

Flair magazine actie 4 nummers nu € 6.99

Laat een reactie achter.