10x Gratis FiscAlert. Perfect voor belasting teruggave
Geplaatst op:
28/01/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Bepaal zelf de prijs!!

Alles over financiële zaken met dit handige FiscAlert magazine. Nu 10 nummers helemaal gratis. Blijf op de hoogte voor beste deals!

Bespaar geld met FiscAlert

U kunt 10 nummers ontvangen en na deze 10 nummers zelf bepalen wat het u waard is. Geheel vrijblijvend en zonder risico. Doe nu je voordeel bepaal zelf hoeveel u betaald. Een bijna gratis informatie tijdschrift met alle financiële kennis die je nodig hebt om geld te besparen. Dit magazine helpt u met alle belasting tips voor 2017!

Bepaal zelf de prijs!Lees alles over financiële zaken met dit handige FiscAlert magazine. Na 10 nummers mag je zelf de prijs bepalen.

  • FiscAlert geeft 10 nummers gratis weg!
  • Na 10 nummers ontvang je een blanco acceptgiro.
  • Alle in & outs over vele financiële zaken.
  • Sparen of beleggen.
  • Hypotheek of huren.
  • Lees veel over nuttige financiële informatie.
  • Belasting besparen? Schrijf je gratis in.
  • Voor meer financiële zaken.
  • Bestel hier het magazine.

Unieke abonnementsformule!

Deze abonnementsformule is uniek. U krijgt na 10 nummers een blanco acceptgiro, waarna u zelf mag bepalen wat het abonnement en de dienstverlening u het afgelopen jaar waard is geweest. Dat kan een reëel bedrag zijn voor de informatie in het magazine en op internet. Heeft u gebruik gemaakt van de adviesservice of tips. Bespaar op deze manier veel geld! De kosten van FiscAlert bepaal je helemaal zelf! Hoe leuk is dat.

Als u niet te veel belasting wil betalen!

Wanneer u niet teveel belasting wil betalen en goed op de hoogte wil blijven van de aftrekposten en de teruggave bestel dan nu Gratis FiscAlert. Vraag extra goedkoop 10 nummers aan. Deze abonnementsformule is uniek. U krijgt na 10 nummers een blanco acceptgiro, waarna u zelf mag bepalen wat het abonnement en de dienstverlening u het komende jaar waard is.

Dat kan bijvoorbeeld een reëel bedrag zijn voor de informatie in het magazine en op internet. En als u gebruik heeft gemaakt van onze Adviesservice, of door onze tips en adviezen flink financieel voordeel heeft gehad, dan kunt u het abonnementsbedrag ook daarop baseren. Kortom, u bepaalt het helemaal zelf!

FiscAlert met voordeel voor jou!

 Lees alles over financiële zaken met dit handige FiscAlert magazine. Na 10 nummers mag je zelf de prijs bepalen.

Laat een reactie achter.