Lease voordelig de Fiat 500 Young

Geplaatst op:
31/05/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis lease informatie!

Is een autolease beter dan een auto kopen? Laat je gratis voorlichten of het leasen van de Fiat 500 Young voor jou de beste optie is. Laat je gratis informeren.

Fiat 500 Young

Veel mensen overwegen om een auto te gaan leasen! Ze willen zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand (exclusief brandstof). Wil je gaan leasen en wat zijn de kosten. Deze actie is speciaal bedoeld voor de mensen die graag een Fiat 500 Young willen gaan rijden. Met Fiat Private Lease rijd je in een Fiat 500 vanaf € 199,- per maand en je mag na 1 of 2 jaar kosteloos uitstappen.

Deze prachtige en luxe uitvoering heeft de allernieuwste connectiviteitsoplossingen. De Fiat 500 Young is compleet uitgerust met o.a. U-connect navigatie met Apple Carplay, ClimateControl, Cruise Control, Parkeersensoren, 16” lichtmetalen velgen en regen- en lichtsensoren. Laat je nu vrijblijvend informeren over het rijden in een icoon!

Luxe en rijgenot

  • Radio met DAB+ en Bluetooth/AUX/USB.
  • Handige Airconditioning.
  • Natuurlijk Cruise Control.
  • Parkeersensoren voor en achter.
  • Mooie 16” lichtmetalen velgen en regen- en lichtsensoren.
  • Stuurwiel met radio- en telefoonbediening.
  • Wil je meer informatie ontvangen?
  • Centrale deurvergrendeling.

Ga voor zekerheid

Fiat komt met een speciale uitvoering, de Fiat 500 Young. Deze topper heeft uiteraard alle nieuwe snufjes aan boord en is te herkennen aan de chromen spiegelkappen en de Mirror-logo’s op de B-stijlen. De kleur Italië Sky Blue is nieuw voor deze auto. Je mag je eigen Fiat 500 Young natuurlijk in andere kleuren bestellen. Deze auto word levert de speciale uitvoering in combinatie met de 69 pk sterke 1.2 vier cilindermotor en de 0.9 TwinAir Turbo met 85 pk. Wil je profiteren van de actie? Vraag gratis informatie aan. De informatie is geheel vrijblijvend en gratis. Voor meer vervoeraanbiedingen kun je even hier kijken.

De FIAT 500

De Fiat 500 Young is een Topper in de autowereld die altijd de aandacht trekt. Een onmiskenbare auto van nu die nieuwe generaties verleidt om zijn stijl, feilloze fashiongevoel en toepassing van de nieuwste techniek.

Lease voordelig de Fiat 500 Young

Is een autolease beter dan een auto koop? Laat je gratis voorlichten of het leasen van de Fiat 500 Young voor jou de beste optie is. Laat je gratis informeren.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!