Gratis Felix sample Play Tubes voor je kat

Geplaatst op:
23/06/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis FELIX sample!
Gratis Felix sample Play Tubes voor je kat
Wil je eens proberen of jou kat dit FELIX sample lekker vind? Vraag een gratis proefverpakking aan van Felix play tubes die je gratis thuis gestuurd krijgt!

Gratis Felix sample ontvangen

Vraag nu bij Purina een gratis FELIX sample aan van de lekkere play tubes. Deze kattensnoepjes vinden ze een heerlijke verrassing. De FELIX kattensnoepjes bevatten een onweerstaanbare, kleurrijke mix van snacks vol van verleidelijke aroma’s, heerlijke smaken en aantrekkelijke texturen. Via deze gratis actie kun je een gratis sample aanvragen van Felix Play Tubes voor je kat. Je ontvangt direct 2 samples waarvan 1 sample in de smaak Kalkoen & Ham en 1 sample met Kip & Lever.

Vraag gratis Felix Play Tubes aan!

Speel jij graag met jouw kleine deugniet en gun je hem het beste op deze wereld? Vraag dan dit gratis de Felix Play Tubes aan! Deze Tubes is een leuke gelegenheid om elke dag een moment van samenzijn en plezier te delen! Dit product is onweerstaanbaar speels, omdat het een unieke rollende vorm heeft met zalige smaken en verschillende groottes. Je krijgt een Felix sample in de smaak Kalkoen & Ham en Kip & Lever. Pak gewoon een snack uit de zak, werp of rol het over de vloer en kijk hoe je vriend het er achter aangaat en de smaak direct te pakken heeft!

Hoe werkt het

  • Wil je een gratis sample ontvangen?
  • Deel je contactgegevens in het online formulier.
  • Ontvang in 4 weken je Felix Play Tubes Kalkoen & Ham Sample.
  • Zo laat je jouw kat genieten.

Te koop in de Supermarkt

Het product van Purina de Felix Play Tubes zijn te koop in bijna alle supermarkten. Er is zeker een winkel bij je in de buurt waar dit overheerlijke product kunt kopen. Niet bij jouw lokale supermarkt? Kijk dan online. Zo ver is het nog niet, wacht eerst op het gratis sample en snel daarna naar de winkel. Wil je meer gratis dieren producten bekijken.

Gratis Felix sample Play Tubes voor je kat

Gratis Felix sample Play Tubes voor je kat

2 Reacties op "Gratis Felix sample Play Tubes voor je kat"

  1. Voor mijn poes Snoes zou ik deze play tubes graag willen proberen.

  2. heb 2 zwangere poezen chiva en pipet voor hen zou ik deze tubes graag hebben

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!