Kans maken op een elektrische fiets? Doe gratis mee

Geplaatst op:
19/04/2019
Geldig tot:
12/03/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een elektrische fiets

Wat vind je van duurzame energie? Doe mee met dit onderzoek over duurzame Energie en maak kans op een luxe elektrische fiets. Meedoen js helemaal gratis. Niets te verliezen dus!

Win een Elektrische Fiets

Je hoort het bijna dagelijks in het nieuws “het milieu”. Met dit onderzoek willen ze graag weten wat je vindt van duurzame energie en hoe je dit toe past. Beantwoord enkele belangrijke milieu vragen. Wat is groene energie en de goedkoopste energievorm. En maakt u gebruik van groene of grijze energie. Na je deelnamen maak je kans op een dames of heren fiets. De winnaar krijgt automatische bericht en meedoen is zonder verdere verplichtingen.

Wat vind je van duurzame energie? Doe mee met dit onderzoek over duurzame Energie en maak kans op een elektrische fiets.

De actie voordelen

  • Geef vrijblijvend je mening over duurzame energie.
  • Maak kans op een elektrische fiets.
  • Keuze uit een dames of heren fiets.
  • De winnaars ontvangen automatische bericht.
  • Wil je meedoen start dan hier het onderzoek.
  • Voor meer gratis producten kun je even hier kijken.

Win een elektrische fiets

Doe mee met het nationaal onderzoek duurzame energie en maak kans op een elektrische fiets. Beantwoordt een aantal vragen die betrekking hebben op duurzaamheid en het milieu. Zo krijgt je de vraag, wat is groene energie, wat is de goedkoopste energievorm, maak je gebruik van groene of grijze energie en hoe zuinig ga je met energie om. Beantwoordt de gestelde vragen en maak direct kans op een luxe e-bike, Ekoplaza cadeaukaart t.w.v. € 10,- of een geheel verzorgde weekendje weg.

Elektrische fietsen hoe handig is dat?

Ga eens langs bij een elektrische fietsen specialist en probeer eens een elektrische fiets uit. Er zijn vele mooie elektrische fietsen tegen hele scherpe prijzen. Zo vindt je prachtige modellen met optimale rijeigenschappen en fietsen die super snel gaan. Met een elektrische fiets heb je altijd de wind in de rug en leg je moeiteloos vele kilometers af.

De voordelen

Een Elektrische fiets heeft veel voordelen vergeleken met een gewone fiets. Je fietst met een zetje in de rug en zonder zware inspanning te moeten leveren. Je komt niet bezweet en uitgerust aan op je werk. Elektrische fietsen een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Fietsen op een elektrische fiets is goedkoper en veel gezonder. Doe snel mee en kans maakt op een fiets. Wil je meer prijzen winnen doe dan mee aan een Elektrische fiets winnen t.w.v. € 2299,- of Fietsersbond | Win Elektrische Batavus fiets t.w.v. € 2999,-.

Win een elektrische fiets!Wat vind je van duurzame energie? Doe mee met dit onderzoek over duurzame Energie en maak kans op een elektrische fiets.

Laat een reactie achter.







Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!