Leesplezier met Libelle, Flair, Veronica, Margriet en Story

Geplaatst op:
13/03/2023
Categorie:
Uw voordeel:
tijdschrift lezen voor € 4.-.
Leesplezier met Libelle, Flair, Veronica, Margriet en Story

Nu leesplezier met je favorieten vrouwen tijdschriften. Laat je met deze actie genieten van de Libelle, Autoweek, Flair, Veronica, Margriet en Story voor slecht € 4.-.

Leesplezier voor Vrouwen

Maak nu gebruik van een tijdschrift naar keuze voor vrouwen. Kies uit de nummers van Libelle, Autoweek, Flair, Veronica Superguide, Margriet, Story en meer. De bezorging is helemaal gratis en de levering stopt automatisch. Door uw deelname ontvangt u 26 maal per jaar de Kiosk.nl nieuwsbrief met de leukste artikelen en beste aanbiedingen van de diverse magazines en dagbladen van DPG Media.

U kunt zich altijd tussentijds afmelden voor dit Leesplezier. De herfst is weer begonnen tijd om tijdens de slechte dagen lekker op de bank te kruipen met je favoriete tijdschriften. Schrijf je in en profiteer gratis van deze actie met veel leesplezier. Geen verplichtingen gewoon lekker bij Kiosk.

Wil je meer tijdschriften lezen? Ontvang je korting op een abonnement van een deelnemend tijdschrift. Zo lees je relax je favorieten tijdschriften op je tablet, smartphone of laptop. Wat voor tijdschrift je wilt lezen Kiosk heeft hem zeker in zijn assortiment en dat voor slechts € 4,- per maand.

Wat kunt u verwachtenLeesplezier met Libelle, Flair, Veronica, Margriet en Story

  • Je favorieten tijdschrift lezen.
  • Leesplezier keuze uit Libelle, Autoweek, Flair, Veronica, Margriet en Story.
  • Stop automatische met de mogelijkheid voor een abonnement.
  • U heeft de keuze uit vele tijdschriften.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen.
  • U kan deelnemen door uw gegevens volledig en correct in te vullen.
  • Per e-mailadres kunt u eenmalig meedoen aan deze actie.
  • Deelname kost € 4.- en stopt na 2 of 4 weken.

Zonder internet optimaal Leesplezier!

Na het downloaden van tijdschrift app kun met een internetverbinding je favorieten tijdschriften binnenhalen. Dit Leesplezier kun je zonder internetverbinding gebruiken. Om te kunnen downloaden heb je wel internetverbinding nodig. Dit is genieten op vakantie en voor de weekenden. Download op een locatie met internet je favoriete tijdschriften, kun je onderweg en op bestemming direct starten met lezen! Op gratis zijn meer aanbiedingen te vinden die je hier kunt bekijken.

Profiteer van leesplezier voor € 4.-.

Leesplezier met Libelle, Flair, Veronica, Margriet en Story

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!