Gratis 1 maand Eindeloos leesplezier

Geplaatst op:
15/11/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
1 maand Gratis!
Eindeloos leesplezier nu 1 maand Gratis

De zomer is voorbij en de herfst is begonnen, tijd voor eindeloos leesplezier om je favorieten tijdschriften te lezen. Tijdschrift.nl laat je een maand gratis genieten van 75 tijdschriften.

Leesplezier voor iedereen

De herfst is weer begonnen dus tijd op tijdens de slechte dagen lekker op de bank te kruipen met je favoriete tijdschriften van Tijdschrift.nl. Schrijf je gratis in en profiteer de eerste maand gratis met deze actie met Leesplezier. Je kunt na de eerste gratis maand vrijblijvend opzeggen via de Klantenservice-pagina. Wil je het abonnement lekker voortzetten betaal je slechts € 9,99 per maand.

Wil je meer tijdschriften lezen? Dan ontvang je 25% korting op een abonnement van een deelnemend tijdschrift. Je betaalt dan slechts € 7,50 per maand in plaats van € 9,99. Zo lees je relax je favorieten tijdschriften op je tablet, smartphone of laptop. Wat voor tijdschrift je ook wilt lezen Tijdschrift.nl heeft hem zeker in zijn assortiment en dat voor slechts € 9.99 per maand.

Wat kunt u verwachten

  • Een maand lang gratis je favorieten tijdschrift lezen.
  • Na deze maand betaald u € 9.99 per maand.
  • U kunt eenvoudig stoppen met de mogelijkheid op maandelijks op te te zeggen.
  • U heeft de keuze uit wel 75 tijdschriften.

Ook zonder internet optimaal Leesplezier!

Na het downloaden van tijdschrift app kun met een internetverbinding je favorieten tijdschriften binnen halen. Deze kun je dan lezen zonder internetverbinding. Om te kunnen downloaden heb je wél internetverbinding nodig. Dit handig wanneer je op vakantie gaat en voor de weekenden. Download op een locatie met internet alvast je favoriete tijdschriften, dan kun je onderweg en op bestemming direct starten met lezen! Op gratis zijn meer aanbiedingen te vinden die je hier kunt bekijken.

Schrijf u eenvoudig in

Stap 1: Maak eerst een account aan.
Stap 2: Download eenvoudig de app en login bij het programma.
Stap 3: Maak een keuze uit je favoriete tijdschriften.
Stap 4: Veel leesplezier en lekker 1 maand gratis de leukste verhalen.

Eindeloos leesplezier bij Tijdschrift.nl

Eindeloos leesplezier nu 1 maand Gratis

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!