Gratis 30 dagen Eindeloos leesplezier bij Kobo

Geplaatst op:
21/06/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
1 maand Gratis lezen.
Gratis 30 dagen Eindeloos leesplezier bij Kobo

De zomer is bezig tijd voor eindeloos leesplezier om je favorieten tijdschriften te lezen. Kobo laat je een maand gratis genieten van onbeperkt te lezen en luisteren.

Leesplezier voor iedereen

De herfst is weer begonnen dus tijd op tijdens de slechte dagen lekker op de bank te kruipen met je favoriete tijdschriften van Kobo. Schrijf je gratis in en profiteer de eerste maand gratis met deze actie met Lees en luisterplezier. Je kunt na de eerste gratis maand vrijblijvend opzeggen via de Klantenservice-pagina. Wil je het abonnement lekker voortzetten betaal je slechts € 9,99 per maand.

Wil je meer tijdschriften lezen? Dan ontvang je 25% korting op een abonnement van een deelnemend tijdschrift of luisterboek. Je betaalt slechts € 7,50 per maand in plaats van € 9,99. Zo lees je relax je favorieten tijdschriften op je tablet, smartphone of laptop. Wat voor tijdschrift je ook wilt lezen Tijdschrift.nl heeft hem zeker in zijn assortiment en dat voor slechts € 9.99 per maand.

Wat kunt u verwachten

  • Een maand lang gratis je favorieten tijdschrift lezen.
  • Na deze maand betaald u € 9.99 per maand.
  • U kunt eenvoudig stoppen met de mogelijkheid op maandelijks op te te zeggen.
  • U heeft de keuze uit wel 250.000 e-books.

Ook zonder internet optimaal Leesplezier!

Na het downloaden van tijdschrift app kun met een internetverbinding je favorieten tijdschriften binnen halen. Deze kun je dan lezen zonder internetverbinding. Om te kunnen downloaden heb je wél internetverbinding nodig. Dit handig wanneer je op vakantie gaat en voor de weekenden. Download op een locatie met internet alvast je favoriete tijdschriften, dan kun je onderweg en op bestemming direct starten met lezen! Op gratis zijn meer aanbiedingen te vinden die je hier kunt bekijken.

Schrijf u eenvoudig in

  1. Maak eerst een account aan.
  2. Download eenvoudig de app en login bij het programma.
  3. Maak een keuze uit je favoriete tijdschriften.
  4. Veel leesplezier en lekker 1 maand gratis de leukste verhalen.

Eindeloos leesplezier bij Kobo

Gratis 30 dagen Eindeloos leesplezier bij Kobo

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!