Gratis 1 maand Eindeloos leesplezier

Geplaatst op:
30/09/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
1 maand Gratis!
Eindeloos leesplezier nu 1 maand Gratis

De zomer is voorbij en de herfst is begonnen, tijd voor eindeloos leesplezier om je favorieten tijdschriften te lezen. Tijdschrift.nl laat je een maand gratis genieten van 75 tijdschriften.

Leesplezier voor iedereen

De herfst is weer begonnen dus tijd op tijdens de slechte dagen lekker op de bank te kruipen met je favoriete tijdschriften van Tijdschrift.nl. Schrijf je gratis in en profiteer de eerste maand gratis met deze actie. Je kunt na de eerste gratis maand vrijblijvend opzeggen via de Klantenservice-pagina. Wil je het abonnement lekker voortzetten betaal je slechts  € 9,99 per maand.

Wil je meer tijdschriften lezen? Dan ontvang je 25% korting op een abonnement van een deelnemend tijdschrift. Je betaalt dan slechts € 7,50 per maand in plaats van € 9,99. Zo lees je relax je favorieten tijdschriften op je tablet, smartphone of labtop. Wat voor tijdschrift je ook wilt lezen Tijdschrift.nl heeft hem zeker in zijn assortiment en dat voor slechts € 9.99 per maand.

Ook zonder internet lezen!

Na het downloaden van tijdschrift app kun met een internetverbinding je favorieten tijdschriften binnen halen. Deze kun je dan lezen zonder internetverbinding. Om te kunnen downloaden heb je wél internetverbinding nodig. Dit handig wanneer je op vakantie gaat en voor de weekenden. Download op een locatie met internet alvast je favoriete tijdschriften, dan kun je onderweg en op bestemming direct starten met lezen! Op gratis zijn meer aanbiedingen te vinden die je hier kunt bekijken.

Eindeloos leesplezier bij Tijdschrift.nl

Eindeloos leesplezier nu 1 maand Gratis

Laat een reactie achter.