Leesplezier met Libelle, Flair, Veronica, Margriet en Story

Geplaatst op:
11/01/2024
Categorie:
Uw voordeel:
tijdschrift lezen voor € 4.-.
Leesplezier met Libelle, Flair, Veronica, Margriet en Story

Veel leesplezier met jouw favoriete vrouwen-tijdschriften! Geniet nu van de Libelle, Autoweek, Flair, Veronica, Margriet en Story voor slechts € 4,- met deze actie.

Leesplezier voor Vrouwen

Maak nu gebruik van een tijdschrift naar keuze voor vrouwen! Kies uit diverse nummers, Libelle, Autoweek, Flair, Veronica Superguide, Margriet, Story en meer. De bezorging is helemaal gratis en de levering stopt automatisch. Door je deelname ontvang je 26 keer per jaar de nieuwsbrief van Kiosk.nl, met de leukste artikelen en beste aanbiedingen van diverse magazines en dagbladen van DPG Media.

Je kunt je altijd tussentijds afmelden voor dit leesplezier. Nu de herfst is begonnen, is het tijd om tijdens de regenachtige dagen lekker op de bank te kruipen met je favoriete tijdschriften. Schrijf je in en profiteer gratis van deze actie vol leesplezier. Geen verplichtingen, gewoon lekker bij Kiosk.

Wil je meer tijdschriften lezen? Ontvang korting op een abonnement van een deelnemend tijdschrift, zo kun je relaxt jouw favorieten tijdschriften lezen op je tablet, smartphone of laptop. Wat voor tijdschrift je wilt lezen, Kiosk heeft het zeker in zijn assortiment en dat voor slechts € 4,- per maand.

Wat kunt u verwachtenLeesplezier met Libelle, Flair, Veronica, Margriet en Story

  • Je favorieten tijdschrift lezen.
  • Leesplezier keuze uit Libelle, Autoweek, Flair, Veronica, Margriet en Story.
  • Stop automatische met de mogelijkheid voor een abonnement.
  • U heeft de keuze uit vele tijdschriften.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen.
  • U kan deelnemen door uw gegevens volledig en correct in te vullen.
  • Per e-mailadres kunt u eenmalig meedoen aan deze actie.
  • Deelname kost € 4.- en stopt na 2 of 4 weken.

Zonder internet optimaal Leesplezier!

Na het downloaden van de tijdschrift app kun je met een internetverbinding jouw favoriete tijdschriften binnenhalen. Dit leesplezier kun je zonder internetverbinding gebruiken, perfect voor op vakantie en in het weekend. Om te kunnen downloaden heb je wel een internetverbinding nodig.

Download op een locatie met internet jouw favoriete tijdschriften, zo kun je onderweg en op jouw bestemming direct kunt starten met lezen! Op Gratis247 zijn nog meer aanbiedingen te vinden die je hier kunt bekijken.

Profiteer van leesplezier voor € 4.-.

Leesplezier met Libelle, Flair, Veronica, Margriet en Story

Laat een reactie achter.