Bij e-Matching 1 maand gratis na inschrijving

Geplaatst op:
31/03/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis inschrijven + 3 contacten!
Bij e-Matching 1 maand gratis na inschrijving

Zoek een nieuwe relatie of vriendschap via e-Matching. Profiteer van de inschrijving en 1 maand Gratis. e-Matching helpt je op weg!

e-Matching! Dating voor hoger opgeleiden.

Ben je bekent met e-Matching? Deze datingsite is speciaal opgericht voor de hoogopgeleide singels. Veel vrouwen en mannen hebben hier een relaties opgebouwd en zijn in het huwelijksbootje gestapt. Deze site is speciaal op hoger opgeleiden gericht en stellen hogere eisen aan de inhoud van uw profiel. E-Matching pakt het anders aan en maakt het verschil met andere datingsites. Schrijf je nu in en maak gebruik van 20 extra contacten.

Wat moet u wetenBij e-Matching 1 maand gratis na inschrijving

  • De datingsite voor hbo’ers en academici.
  • Datingsite voor hoger opgeleiden
  • Met deze actie mag na inschrijving 1 maand gratis proberen.
  • Berichten worden snel beantwoord.
  • Alleen handmatig gekeurde profielen.
  • Telefonische helpdesk altijd bereikbaar.
  • Voor meer informatie kijk even op de site.
  • Wil je vergelijken met andere dating sites?

Op zoek naar een leuke relatie?

e-Matching richt zich speciaal op hoogopgeleiden. Je vindt op deze site alleen hoog opgeleide singles die opzoek zijn naar een leuke vriendschap of zelf een nieuwe relatie. Met “hoog opgeleid” worden belangstellende bedoeld die minimaal een HBO diploma is hun bezit hebben. Het leden bestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse singles met uiteenlopende interesses en beroepen. Ze zijn zelf op zoek naar een partner met eenzelfde achtergrond en kwaliteit.

De helpdesk van e-Matching

Deze datingsite is 7 dagen week bereikbaar van ’s morgens tot ’s avonds laat. Je ontvangt antwoord op vragen die je gratis kunt stellen. Er is altijd een mogelijk om te bellen voor tips of iets wat u kwijt wilt. Ze kunnen u adviseren en tips geven voor de juist aanpak en mogelijkheden. Het prettige is dat e-Matching altijd klaar staat om u te helpen aan een leuke date.

Wacht op goedkeuring

e-Matching helpt je bij duurzame relatie die op langere termijn moet slagen. Zowel heterorelaties, homo en lesbische relaties komen hier toestand. U heeft zelf alles onder controle en bepaald zelf met wie en hoe u contact zoekt. Ziet u het even niet zitten doe gewoon niets. Aanmelden kost u niets en na een strenge check van uw profiel word deze online gezet. Betalende leden kunnen zelf het initiatief nemen tot contact en gratis leden kunnen altijd kosteloos een bericht terugsturen.

e-Matching nu 1 maand gratis!

Bij e-Matching 1 maand gratis na inschrijving

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!