Doneer Gratis €1 aan je eigen goede doel

Geplaatst op:
20/03/2019
Geldig tot:
12/03/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis meedoen!
Doneer Gratis €1 aan je eigen goede doel

Aan welk goede doel doneer je gratis 1 euro geven? Je hebt de keuze uit 5 goede doelen. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal vragen te beantwoorden. Hoe makkelijk is dat!

Doe mee! Doneer Gratis

Wat is het goed dat we als Nederlanders de vele goede doelen steunen. Samen met het Nationale Fondsenwerving mag je nu Gratis 1 euro doneren aan jouw favoriete goede doel. Je hebt keuze uit 5 verschillende goede doelen. Je snapt dat je er wel iets voor moet doen. Beantwoord een aantal vragen en er word 1 euro voor jouw overgemaakt. Zo simpel is het! Wie ga jij steunen? Delen = meer geld voor het goede doel!

Wie ga jij steunen?

Help je medemens 

Wat is nu een euro, voor veel Nederlanders is het maar een klein bedrag, maar het kan vandaag het verschil maken. Wil je vandaag iets doen voor de medemens door eenmalig € 1 aan je favoriete goede doel te doneren. Dit doe je helemaal Gratis. Alle kinderen moeten zorgeloos buiten kunnen spelen en zich geen zorgen maken over de dag van morgen.

Maar ook de zieke mensen kun je al helpen met een kleine donatie en je doet dan al meer dat je zelf kunt voorstellen. Kies zelf welk goede doel jouw voorkeur heeft en Nationale Fondsenwerving stort € 1 op de rekening van dat doel. Deze kosten komen dus niet voor jouw rekening. Doe vooral gratis mee aan deze eenmalige actie en deel deze campagne met vrienden, familie en kennissen!

Doneer Gratis €1 aan je eigen goede doel

Doneer Gratis €1 aan je eigen goede doel

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!