Doe MS Fonds Quiz en win Restaurant Cadeaukaart

Geplaatst op:
05/01/2021
Geldig tot:
15/09/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win restaurant cadeaukaart!

Wat denk je dat het juiste antwoord is? Doe Gratis mee met de Nationale MS Fonds Quiz en win een restaurant cadeaukaart van € 50.-. Het zijn slechts 4 vragen.

Doe de MS Fonds Quiz

Om meer aandacht te krijgen voor het Nationaal MS Fonds mag iedereen gratis meedoen met de MS Fonds quiz van 4 vragen. Doe je mee, maak je kans op een Restaurant Cadeau t.w.v. € 50,-. Er zijn in Nederland ongeveer 25.000 mensen die MS hebben. Dat zijn 25.000 mensen met verschillende gezichten. Het vreemde van deze ziekte is dat iedereen andere verschijnselen heeft. Wat weet jij over MS? Doe mee met de Feit of Fabel quiz en kom meer te weten over MS. Onder alle deelnemers verloten ze 10x een restaurant cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Wil je meer weten over MS

Multiple sclerose (MS) is een ziekte die het centrale zenuwstelsel aantast. Dat zou komen doordat er iets mis is met het afweersysteem. De laag om de zenuwen (myeline) heen worden aangevallen en beschadigd. Zenuwen komen hierdoor bloot te liggen en geven minder goed signalen van en naar de hersenen door. Het kan gebeuren dat deze signalen helemaal niet meer worden doorgegeven. Zo kan het zijn dat er plotseling verlammings- en uitvalsverschijnselen optreden.

Hoe is de Nederlandse situatie

Wist je dat er in Nederland hebben 25.000 mensen zijn de lijden aan deze MS ziekte. Het is zo erg dat dagelijks krijgt een aantal mensen de diagnose MS te hoeren krijgen. De eerste symptomen laten zich zien bij mensen tussen de 20 en 40 jaar oud. Het is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Er zijn gelukkig medicijnen om de ziekte af te remmen, de genezende middelen bestaan (nog) niet. En u kunt helpen om te zorgen dat we hier snel stappen in kunnen maken. Wil je meer prijzen winnen? Kijk hier voor meer.

Speel mee de MS Fonds Quiz

Feit of Fabel

  1. Is Ms een spierziekte?
  2. Komt MS vaker voor bij vrouwen?
  3. MS is erfelijk?
  4. Is MS te genezen?

Doe de MS Fonds Quiz

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!