MS Fonds Quiz | Win Bladcadeau Cadeaukaart t.w.v. €50

Geplaatst op:
24/06/2022
Geldig tot:
04/10/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Win cadeaukaart!
MS Fonds Quiz | Win Bladcadeau Cadeaukaart

Wat weet jij over multiple sclerose (MS)? Doe mee met MS Fonds Quiz Feit of Fabel, vergroot je kennis over MS en maak kans op een Bladcadeau Cadeaukaart ter waarde van € 50,-.

Doe de MS Fonds Quiz

Om meer aandacht te krijgen voor het Nationaal MS Fonds mag iedereen gratis meedoen met de MS Fonds quiz van 4 vragen. Doe je mee, maak je kans op een Bladcadeau Cadeaukaart t.w.v. € 50,-. Er zijn in Nederland ongeveer 25.000 mensen die MS hebben. Dat zijn 25.000 mensen met verschillende gezichten. Het vreemde van deze ziekte is dat iedereen andere verschijnselen heeft. Wat weet jij over MS? Doe mee met de Feit of Fabel quiz en kom meer te weten over MS. Onder alle deelnemers verloten ze 10x een Bladcadeau Cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Wil je meer weten over MS

Multiple sclerose (MS) is een ziekte die het centrale zenuwstelsel aantast. Dat zou komen doordat er iets mis is met het afweersysteem. De laag om de zenuwen (myeline) heen worden aangevallen en beschadigd. Zenuwen komen hierdoor bloot te liggen en geven minder goed signalen van en naar de hersenen door. Het kan gebeuren dat deze signalen helemaal niet meer worden doorgegeven. Zo kan het zijn dat er plotseling verlammings- en uitvalsverschijnselen optreden. Doe de MS Fonds Quiz.

Hoe is de Nederlandse situatie

Wist je dat er in Nederland 25.000 mensen zijn de lijden aan deze MS ziekte. Het is zo erg dat dagelijks krijgt een aantal mensen de diagnose MS te hoeren krijgen. De eerste symptomen laten zich zien bij mensen tussen de 20 en 40 jaar oud. Het is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Er zijn gelukkig medicijnen om de ziekte af te remmen, de genezende middelen bestaan (nog) niet. En u kunt helpen om te zorgen dat we hier snel stappen in kunnen maken. Wil je meer prijzen winnen? Doe de MS Fonds Quiz. Kijk hier voor meer acties..

Speel mee de MS Fonds Quiz

Feit of Fabel

  1. De meest voorkomende klacht bij MS is problemen met lopen.
  2. MS is een spierziekte.
  3. In Nederland heeft 1 op de 700 mensen MS.
  4. Is MS te genezen?

We hopen dat je nieuwe inzichten hebt opgedaan over multiple sclerose (MS). Als blijk van waardering verloten we 10x een Bladcadeau ter waarde van € 50,-. Laat je gegevens achter na MS Fonds Quiz om kans te maken en om meer informatie te ontvangen over het Nationaal MS Fonds.

Doe de MS Fonds Quiz

MS Fonds Quiz en win Restaurant Cadeaukaart

Laat een reactie achter.