Doe een Gratis hoortest bij Beter Horen

Geplaatst op:
12/01/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis hoor test!
Doe de GRATIS online hoortest

Voor iedereen die 50 jaar of ouder is en twijfelt of het gehoor achteruit gaat, kan bij Beter Horen een Gratis hoortest laten doen bij een vestiging in de buurt.

Gratis hoortest bij Beter Horen

Bij het ouder worden ervaren we allemaal wat lichamelijke probleempjes! Dat is de reden dat steeds meer mensen een Gratis hoortest laten doen. Heeft u het gevoel dat uw gehoor is veranderd en merkt u dat door de Tv en radio iets harder te zetten of aan anderen te vragen zich te herhalen? Is dit het geval, is het misschien tijd om een Gratis gehoortest te laten uitvoeren. Helaas ervaren steeds meer mensen boven de 50 jaar dat vroeg of laat dat het gehoor achteruit gaat.

Wat veel mensen niet weten is dat je snel moet handelen bij het slechter worden van je gehoor. Hoe sneller je actie onderneemt hoe eenvoudiger er iets aan te doen is. Bij Beter Horen kunt deze maand een gratis hoortest laten doen op een locatie bij jou in de buurt. Deze test is helemaal gratis en kost u weinig tijd. Om een hoortest te laten doen kunt u eenvoudig een afspraak maken door u gegevens achter te laten. Iemand van Beter Horen belt u op voor de juiste datum en tijd. Voor meer verzorging en ondersteuningsproducten kunt u even hier kijken.    beter horen

Wat moet u weten

  • Maak Gratis een afspraak voor een hoortest.
  • De locatie is altijd in de buurt.
  • Beter horen belt u terug voor het maken van een afspraak.
  • Bij twijfel laat u snel gratis testen bij Beter horen.
  • Hoe eerder u actie onder neemt hoe sneller er een oplossing is.
  • Wilt u direct een test doen?

Gratis en vrijblijvend

Deze hoortest is voor iedereen die zijn gehoor wil laten testen gratis. Heeft na deze test een hoortoestel nodig kunt u direct een vervolgafspraak maken met de audicien. Op deze afspraak bekijkt samen welk toestel het meest geschikt voor u is. Ze kunnen u meer vertellen over vergoedingen die u ontvangt van u zorgverzekering.

Gratis hoortest bij Beter Horen!

Laat een reactie achter.