Gratis cadeaukaart bij een Dierenverzekering

Geplaatst op:
16/10/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeaukaart t.w.v. 10 euro
Gratis cadeaukaart bij een Dierenverzekering

Hema Voorkom hoge dierenartskosten met deze voordelige HEMA dierenverzekering. Betaal nooit te veel en ontvang een Gratis HEMA cadeaukaart van 10 euro.

Gratis cadeaukaart bij een Dierenverzekering

De beste dierenverzekering

Iedere dieren liefhebber heeft het beste met zijn huisdier voor. HEMA trakteert met deze scherpe actie op een gratis cadeaukaart t.w.v. € 10,-. Bij het afsluiten van een voordelige huisdierenverzekering voor je hond of kat. Dit is de enige manier om te voorkomen dat er hoge kosten bij de dierenarts moet betalen.

De HEMA verzekering wordt beoordeeld met een 8,5 door de mensen die je voorgingen! Je Betaalt maandelijks een klein bedrag om te voorkomen dat de kosten uit de handlopen. Zo help je je huisvriend en blijf je nog lang van hem genieten en financieel nog leuke dingen doen. Het leuke van Gratis247 is dat je meer dierenacties kunt bekijken in de rubriek Dieren.

Je viervoeter is je alles!

Het leuk thuiskomen en een fanatieke kwispelende houd of kat die naar je toe komt. Jouw huisdier is je trouwste vriend, in zowel goede en minder goede tijden. Iedereen gunt zijn huisvriend het aller beste, zou hij of zij ziek worden en medische hulp nodig heeft. De Dierenverzekering van HEMA vergoed de ontstaande kosten die jouw huisdier moet maken om zich snel weer beter te voelen.

Vindt je dit niet voldoende is er altijd de mogelijkheid om een aanvullende verzekering af te sluiten voor bijvoorbeeld fysiotherapie, gedragstherapie, de tandarts en meer. Zo komt alles op z’n pootjes terecht.

Ga voor de beste!

Er is niets fijner, thuiskomen en gezellig onthaald worden met gekwispel en luid gespin van je huisvriend. Jouw dier is je trouwste huisvriend, in de beste en slechte tijden. Je gunt je vriend alles de medische hulp die hij nodig heeft. De basis Dierenverzekering vergoed de eventuele kosten die jouw huisdier moet maken om zich snel weer beter te worden. Is dit samen met jouw knuffels niet voldoende? Kun je een aanvullende verzekering afsluiten voor fysiotherapie, gedragstherapie, de tandarts en meer. Zo komt alles op z’n pootjes terecht.

Ga voor een voordelige Dierenverzekering!

Gratis cadeaukaart bij een Dierenverzekering

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!