Gratis Krabloten winnen! Krab en Win

Geplaatst op:
19/09/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Krab en win!
Gratis Krabloten winnen! Krab en Win

Pets&Co heeft een leuke actie! “Krabloten” Je kunt deze loten vinden in de folder. Heb je ze gevonden Krab en win, je hebt altijd prijs.

Krab en win Krabloten 

Heb jij een krablot ontvangen bij één van de winkels? Activeer dan nu je persoonlijke wincode en maak kans op één van onze fantastische prijzen zoals een hondenstep, een weekendje weg, een fotoshoot met je huisdier of één van de vele andere prijzen! Elke 20e van de maand is er een trekking. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Klik op de button en bekijk een overzicht van alle winnaars van afgelopen maanden. Dit is het moment om je huisvriend weer eens lekker te verwennen. Om die reden heeft Pets&Co wat leuks voor jou en je huisdier de “Krabloten”. Je vindt het krablot in het folderpakket. Heb je het krablot niet in de brievenbus ontvangen, ga lekker online krabben.

Activeer je wincode!

Activeer met het formulier op de site je persoonlijke wincode. Je kunt met meerdere krabloten mee doen. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Wat kun je winnen?

Tijdens de Kras&Win actie van Pets&Co maak je maandelijks kans op fantastische prijzen. Elke 20e van de maand is er een trekking. De prijzen die je kunt winnen:

  • Hoofdprijs: een hondenstep.
  • Een weekendje weg.
  • Een fotoshoot met je hond.
  • Een foto op canvas van je hond .
  • Een waardebon t.w.v. 25 euro.
  • Voor meer leuke acties kijk even op Gratis247.

Krabloten Krab en Win

Gratis Krabloten winnen! Krab en Win

Laat een reactie achter.