Diabetes Fonds | Doe mee en maak kans

Geplaatst op:
27/01/2020
Geldig tot:
20/08/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Ontvang Gratis artikelen.
Diabetes Fonds | Doe mee en maak kans

Wil je dit Diabetes Fonds magazine boordevol lekkere, gezonde recepten en handige tips ontvangen? Beantwoord de vraag en maak kans op dit leuke pakket.

Diabetes Fonds actie

Doe je mee met deze Diabetes Fonds actie? Geef antwoord op de vraag en maak kans op dit pakket. Dit zijn leuke handige artikelen die je kan verdienen. Iedereen die zich inschrijft, maakt kans op dit pakket. Wist je dat Diabetes een van de meest chronische ziekten in Nederland is. Het lastige is dat het iedereen kan overkomen.

Een lang en gezond leven dat wil iedereen! Helaas is dat is niet vanzelfsprekend voor zeker 1,2 miljoen Nederlanders met diabetes. Het Diabetes Fonds pakt dit aan met onderzoeken naar meerdere en betere behandelingen en genezing. Diabetes komt voor bij jong en oud, en sloopt je gezondheid en dat moeten we stoppen! De ziekte leidt tot problemen, blindheid, hart- en vaatziekten en nierschade. Het Diabetes Fonds aan de genezing van diabetes type 1. De oplossing voor diabetes type 2 en de verbetering van de kwaliteit van leven.

Hoe staat het ervoorDiabetes Fonds | Doe mee en maak kans

  • 1 op de 14 Nederlanders heeft diabetes.
  • Wekelijks krijgen 1.000 mensen te horen dat zij diabetes hebben.
  • Zeker 50% heeft last van complicaties, hart- en vaatziekten, schade aan zenuwstelsel, ogen, nieren en voeten.
  • Dat is 1 op de 2 mensen.
  • Start hier de actie.

Onderzoek naar diabetes

Het Fonds investeert in diverse onderzoeken en praktische oplossingen die voor oplossingen zorgen. De droom is iedereen vrij van diabetes, de gevolgen en de zorgen ervan. Mede dankzij donaties en schenkingen financiert het Fonds de onderzoeken dat zorgt voor meer vrijheid voor iedereen met diabetes, en genezing dichterbij brengt.

Het Fonds ontvangt gelukkig steeds meer geld om de mensen te helpen. Sinds augustus 2021 is het Diabetes Fonds een van de goede doelen geworden die een jaarlijkse bijdrage ontvangt van de Nationale Postcode Loterij. De VriendenLoterij en Nationale Postcode Loterij vormen samen de Goede Doelen Loterijen.

Ze steunen 150 goede doelen en gelukkig is het dit Fonds er een van. Vindt u het belangrijk dat ze dat blijven doen? Speel mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen! Wil je meedoen aan deze actie? Beantwoord de vragen en ontvang het gratis magazine. En je maakt direct kans op een unieke tas.

Diabetes Fonds | Doe mee en maak kans

Diabetes Fonds | Doe mee en maak kans

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!