Met Detox Ultra direct afvallen in 30 dagen

Geplaatst op:
05/09/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
In 30 dagen je lichaam ontgiften!
Detox Ultra compleet ontgiften en afvallen in 30 dagen

Detox Ultra reinigt en ontgift je hele lichaam in 30 dagen en versnelt het verlies van kilo’s door een unieke combinatie van ingrediënten die elkaars werking versterken.

Afvallen met Detox Ultra 

Detox Ultra is een nieuw product wat pas op de Nederlandse markt is verschenen. Het middel helpt het lichaam ontgiften (schoonmaken) en het stimuleert het afslankproces. De 2 belangrijkste ingrediënten zijn curcuma en ortosiphon folium die zonder dat dit middel effectief hun werk kunnen doen. Bij het gebruik van Detox Ultra kunnen soms bijwerkingen optreden. Zoals vermoeidheid, dit komt omdat het lichaam harder moet gaan werken om de gifstoffen uit je lichaam te verdringen. Niet iedereen heeft hier last van maar het is wel belangrijk om dit even te benoemen. In 30 dagen kun je je lichaam compleet ontgiften en kilo’s afvallen.

De voordelen van Detox UltraDetox Ultra reinigt en ontgift je hele lichaam in 30 dagen en versnelt het verlies van kilo's door een unieke combinatie van ingrediënten die elkaars werking versterken.

 • Het reinigt je lichaam door 2 twee belangrijke ingrediënten.
 • Een kuur van 30 dagen is voldoende.
 • Je gaat je een stuk beter voelen.
 • Het versnelt het afslankproces door het vocht verlies.
 • Er zijn mogelijk kleine bijwerkingen (vermoeidheid)
 • Eenvoudig in te nemen doormiddel van een capsule.
 • Niet duur in prijs, slechts € 59.95 (30 Dagen).
 • Het is geen abonnement, maar eenmalige verkoop.

Wat doet dit product

Detox Ultra ondersteunt en stimuleert het reinigingsproces in het lichaam. Het voert op een snelle manier de gifstoffen af, je lichaam krijgt weer een nieuwe boost.  Om te detoxen zijn er diverse manieren met fysiologische processen verliezen van vocht door middel van een sauna. Op deze manier kun je vocht verliezen en tegelijk je huid reinigen door hoge temperaturen die de sauna met zich meebrengt. Maar het kan door een Detox kuur. Je probeert dan een product capsules die de juiste samenstelling hebben en zorgen voor een inwendige reiniging van het lichaam. Beide manieren zorgen dat het lichaam schoner word en dat je versnelt, gaat afvallen.

Detox Ultra compleet ontgiften en afvallen in 30 dagen    Detox Ultra compleet ontgiften en afvallen in 30 dagen

Zijn er nadelen aan Detox Ultra

Vele menden die detoxen ondervinden geen of zeer weinig bijwerkingen. Een Detox Ultra kuur volgen en last krijgen van vermoeidheid is mogelijk. Het lichaam gaat sneller werken en de stoffen die er niet in thuis horen wil afvoeren. Dit kan de oorzaak zijn dat je in het begin van de kuur licht vermoeid raakt. Er kunnen maag darmklachten ontstaan waaruit een lichte diarree kan uit ontstaan. Dit is slechts een bijwerking waar je bijzonder weinig last van zult hebben. Mocht te veel last hebben van deze klachten is het verstandig om niet door te gaan met de kuur.

Alle nadelen even op een rijtje

 • Met detoxen ga je vocht verliezen. (zorg dat je voldoende blijft drinken).
 • Je kunt last krijgen van vermoeidheid, lichte stress en darmklachten (diarree).
 • Worden de klachten te heftig stop met dit product.

Klanten serviceDetox Ultra compleet ontgiften en afvallen in 30 dagenDetox Ultra compleet ontgiften en afvallen in 30 dagen

 • Detox Ultra Klantenservice.
 • Tel: 0900 1115111.
 • Ma t/m Vr 09.00 – 17.00.
 • Zaterdag en Zondag niet bereikbaar.
 • Zorg dat u het ordernummer bij hebt.

Wat is Detox Ultra 

Detox Ultra is een supplement in de vorm van een capsule. De leverancier adviseert om dagelijks 3 capsules in te nemen. In een verpakking van Detox ultra zitten 90 capsules. De inhoud van een verpakking is ruim voldoende voor dertig dagen. In een Detox Ultra capsule zit voor  200 mg curcuma extract en 200 mg ortosiphon folium wat een zeer effectieve werking heeft. Wil je meer informatie lezen over dit product? Ze verwijzen je naar de informatie die de leverancier geeft. Een verpakking Detox Ultra kost slechts € 59,95 en is alleen online te bestellen. Detox Ultra geeft aan dat het helpt bij het reinigen van je spijsverteringskanaal en het helpt het om je energieniveau te verhogen. Voor de prijs van € 59.95 is het proberen waart. Het is een eenmalige verkoop en geen abonnementsvorm.

Niet tevreden?

Bent u niet tevreden over de aankoop en wilt je het product retour sturen? U 14 kalenderdagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Ze willen graag controleren of uw retourzending voldoet aan de voorwaarden. U bent tijdens het bestellen van het product akkoord gegaan met de voorwaarden. Lees wel altijd de voorwaarden voor dat u overgaat tot aankoop. Vul het formulier in om de retourzending aan te vragen. Wilt u anderen Detox producten bekijken?

Alle pluspunten op een rij

 • Helpt voedsel beter te verteren.
 • Het is een uitstekende ontstekingsremmer.
 • Houdt je mentaal in vorm.
 • Antioxidante werking.
 • Ontstekingsremmende werking.
 • Bloedsuiker verlagende werking.
 • Beschermt en stimuleert je afweersysteem.

Wat moet je weten

Wil je je lichaam zuiveren door te ontgiften probeer dit product het is zeker de moeite waart. Detox Ultra doet wat het belooft en u zult er geen spijt van hebben. De bijwerkingen zijn minimaal en de prijs van € 59.95 valt mee. Voor deze prijs ontvangt je een verpakking met 90 capsules die voldoende zijn voor een maand (30 dagen). Je lichaam voelt zich prettiger en gezonder. Het resultaat een gelukkig persoon. Je kunt dit product voor exact dezelfde prijs kopen bij Bol.com.

Detox Ultra compleet ontgiften in 30 dagen!

Detox Ultra compleet ontgiften en afvallen in 30 dagen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!