Artichoke Slim! Hoeveel kilo’s wil jij afvallen?

Geplaatst op:
03/01/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Afslanken met Artichoke Slim!

Afvallen met Artichoke Slim is een nieuwe rage geworden! De gedroogde bladeren van artisjok bevorderen gewichtsverlies en helpen je om in een korte tijd kilo’s te verliezen!

Afslanken met Artichoke Slim

De vele dieetsupplementen die te koop zijn op de markt heeft er weer een nieuw product bij en dat is Artichoke Slim. Dit is een product wat je helpt bij het afvallen door middel van een nieuwe samenstelling. Nu is de vraag gaat Artischok Slim je helpen met het verliezen van en overbodige kilo’s waar je zo dolgraag van af wil. Zijn de artichoksupplementen de manier om af te vallen? Lees dit artikel aandachtig door en je zult zien dat het je kan helpen bij het verminderen van lichaamsgewicht.

3 eenvoudige vragen

 • Sport je vaak per week?
 • Hoeveel alcohol drink je per week?
 • Hoe snel wil jij je afslankdoel bereiken?
 • Doe je gezellig mee om af te vallen?

Dit zijn belangrijke vragen! Afvallen gaat samen met een gezond leven. Je moet voldoende bewegen en verstandig eten en drinken. Afslanken is niet zomaar in een weekje geregeld, dit vergt discipline en doorzettingsvermogen. Het is een weg die iedereen mag bewandelen. Samen met het product Artichok Slim kun jij deze uitdaging aangaan en gegarandeerd je doel bereiken.

Afvallen met Artichoke Slim is een nieuwe rage geworden! De gedroogde bladeren van artisjok bevorderen gewichtsverlies en helpen je om in een korte tijd kilo's te verliezen!     Afvallen met Artichoke Slim is een nieuwe rage geworden! De gedroogde bladeren van artisjok bevorderen gewichtsverlies en helpen je om in een korte tijd kilo's te verliezen!

Wat is Artichok Slim

Artisjokken zijn heel gezonde bestanddelen! Ze zitten vol met antioxidanten, en komen het in grote hoeveel voor in alle groentes. Er zit veel cynarine ineen bittere smakkende middel dat zorgt dat je lever meer gal gaat aanmaken. De gal is belangrijk om de vertering van vetten bevorderen. Artichok houd de galblaas en lever in een gezonde en sterken conditie.

Is Artichoke geschikt voor jou?

 • Uitermate geschikt voor mensen die willen afvallen.
 • Last van cellulitis gebruik dit product.
 • Heb je last van een verhoogde bloeddruk, artisjok is goed voor de bloeddruk.
 • De gedroogde bladeren van artisjok bevorderen het gewichtsverlies.
 • Neem niet te veel volg altijd de instructies.

Wat zijn de Ingrediënten

De bladeren die gedroogd zijn en verwerkt en verwerkt in het Artichok Slim bevorderen gewichtsverlies. Je ontvangt 35 capsules ruim voldoende voor een maand bevat de Ingrediënten Artisjok poederextract (Cynara scolymus L., blad), maltodextrine, gelatine, kleurstof (E171).

Wel of niet geschikt!

 • Dit product alleen te gebruiken door volwassenen die fysiek gezond zijn.
 • Kinderen kunnen dit beter niet gebruiken.
 • Voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven is dit niet raadzaam.
 • Bent u onder medische behandeling of gebruikt u medicijnen raadpleeg een arts.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
 • Altijd buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Wil je meer afslank producten bekijken?
 • Heb je interesse? Doe hier je bestelling.

De kosten en het gebruik

Je hebt de mogelijkheid om een pakket te ontvangen voor een maand en betaal alleen € 7,95 verzendkosten. Binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket ( t.w.v. € 49,95 ) kunt u beslissen of je product accepteert of wil terug sturen. De prijs € 0,00 Verzending € 7,95. Let op dit is een abonnement wat maandelijks terug komt of u moet het stop zetten.
Aanbevolen door de producent is 1 capsule een half uur voor het avondeten met 1 glas water innemen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 1,5 g gedroogde artisjokbladeren. 1 capsule Artichoke Slim bevat 425 mg artisjokextract, welke overeenkomt met 1,7 g gedroogde artisjokbladeren. Bewaar het middel Koel en droog.

Klanten service Artichoke Slim

Voor informatie bezoek www.artichokeslim.com of neem contact op met de klantenservice. Dit kan per e-mail via service@artichokeslim.com of telefonisch via: 085-8883077 (lokaal tarief). De klantenservice is te bereiken tijdens werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Conclusie

Met het product Artichoke Slim ga je zeker snel en blijvend afvallen. Werk aan 3 belangrijke punten. 1) Eet en drink gezond. 2) Blijf in beweging. 3) Neem de tijd. Dit is geen wondermiddel! Het heeft wel een ondersteunde werking. Het is een combinatie van Artichoke Slim met gezond eten en bewegen. Artichoke Slim belooft met de werkzame stof cynarine dat de vetten beter verteerd en dit zou gewichtsverlies stimuleren. Artichoke helpt met afvallen.

Let op!

Dit is een abonnement vorm lees goed de voorwaarden. Herhaalgemak: U accepteert het aanbod voor het pakket en betaal alleen € 7,95 verzendkosten. Binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket (t.w.v. € 49,95) kunt alsnog beslissen of u het aanbod definitief accepteert of de dienst zal stoppen. Lees voor meer informatie de actievoorwaarden. Uw e-mailadres gebruiken ze om uw bestelling te bevestigen en om u gericht te kunnen informeren over andere aanbiedingen.

Artichoke slim! Hoeveel kilo wil jij afvallen!

Afvallen met Artichoke Slim is een nieuwe rage geworden! De gedroogde bladeren van artisjok bevorderen gewichtsverlies en helpen je om in een korte tijd kilo's te verliezen!

Een Reactie op "Artichoke Slim! Hoeveel kilo’s wil jij afvallen?"

 1. Ik ben mijn inlog kwijt. Willen jullie die aan mij mailen svp?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!