Dekbedovertrekken 3 halen = 1 betalen

Geplaatst op:
21/11/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Alle producten 3 halen = 1 betalen
Dekbedovertrekken 3 halen = 1 betalen

Bij Dekbed-Discounter krijg je tijdelijk 3 dekbedovertrekken voor de prijs van 1. Kies uit 500 verschillende artikelen met 3 halen en 1 betalen. Scoor je Gratis voordeel.

Dekbedovertrekken 3 halen = 1 betalen

De Dekbed-discounter heeft een speciale actie die nu actief is. Er geldt op alles 3 HALEN = 1 BETALEN. Iedereen ontvangt nu tijdelijk 2 dekbedovertrekken voor de prijs van 1. Er is keuze uit een mooie collectie dekbedovertrekken waar je uit kunt kiezen. De actie geldt voor dekbedovertrekken, Planten en voor Schoenen. Het leuke is dat je mag combineren en de 2 goedkoopste artikelen worden Gratis weggegeven!

Dekbed-discounter.nl is een webshop gespecialiseerd in bed-artikelen. Denk hierbij aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens en veel meer. Dekbed-discounter heeft met hun jarenlange kennis een gevestigde naam weten te creëren in dekbed Nederland en daarbuiten.

Kans op € 500 shoptegoed bij inschrijving!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en acties van dit bedrijf? Schrijf je nu in voor de Gratis Nieuwsbrief die met regelmaat verzonden wordt. De € 500.- die kunt winnen komt met een trekking tot stand. Ze maken maandelijks een winnaar bekend via mail. Ben je de winnaar mag voor dit bedrag lekker gratis gaan online gaan shoppen. Het kost je niets en je pakt direct een leuke aanbieding mee met deze dekbedovertrekken actie.

Hoe werkt deze actie

  1. Kies 3 producten. Alle combinaties in deze categorie zijn mogelijk!
  2. Plaats de producten in je winkelmandje.
  3. De 2 goedkoopste producten zijn automatisch GRATIS!
  4. Wil je meer acties bekijken: Gratis Winter beddengoedpakket bij Dekbed Discounter en Gratis 4 luxe kussens bij Dekbed discounter.

Dekbedovertrekken 3 halen = 1 betalen Klantenservice 

Is er een probleem, vraag, opmerking, klacht of wil je graag meer weten? Neem contact op met de vriendelijke klantenservice. Ze zijn er elke dag en telefonisch tussen 09:00 tot 21:00 en buiten deze tijden kun je altijd een bericht achterlaten via e-mail of Social media. Iedereen weet dat deze artikelen nergens goedkoper zijn op dit adres en toch ga je online vergelijken. Ga voor voordelige dekbedovertrekken.

Contact:

Telefonisch contact
Dekbed Discounter: +31 (0)853 032813.
Dekbed Discounter: klantenservice@dekbed-discounter.nl.

Adresgegevens

Kantoor: Gentseweg 5-11 2803PC Gouda.
Magazijn: Zoete Inval 4 4815 HK Breda.

Dekbedovertrekken 3 halen = 1 betalen

Dekbedovertrekken 3 halen = 1 betalen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!