Gratis magazine “De toekomst van Nelson Mandela”

Geplaatst op:
08/07/2018
Geldig tot:
13/06/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis bewaarnummer!

Wil je “De toekomst van Nelson Mandela” gratis ontvangen? Vul snel het formulier in met je gegevens. Ben er op tijd bij! Op is op.

De toekomst van Nelson Mandela

Op de 100 ste dag van de geboorte van Nelson Mandela 18 juli 2018. En ter gelegenheid van het overlijden van Mandela in december 2013 is een speciale editie van ZAM Magazine verschenen. Dit gratis bewaarnummer bevat een bijdragen van vele bekende Nederlanders. Met het thema: herdenken wordt vooruitzien voor wie wil bouwen aan een wereld van gelijkwaardigheid. Vraag de “De toekomst van Nelson Mandela” gratis aan zolang de voorraad strekt!

Cadeau van de ASN Bank

Vanaf de jaren zeventig ontstond in Nederland een grote solidariteitsbeweging die tegen apartheid streed. De ASN Bank maakte daar deel vanuit. Ze steunden de beweging met financiële middelen. De bank investeerden het spaargeld van de klanten niet in Zuid-Afrika en in de ondernemingen. Wil je meer gratis tijdschriften bekijken?

De toekomst van Nelson Mandela!

Wil je "De toekomst van Nelson Mandela" gratis ontvangen? Vul snel het formulier in met je gegevens. Reageer snel, want op is op.

Een Reactie op "Gratis magazine “De toekomst van Nelson Mandela”"

  1. stuur maar naar mijn adres;

    m van diessen
    Deken van erpstraat a 106
    5492 DE Sint_oedenrode

Laat een reactie achter.