Krant de Kanttekening nu 4 weken gratis lezen

Geplaatst op:
21/07/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
4 weken gratis deze krant!
Krant de Kanttekening nu 4 weken gratis lezen

Wilt u de nieuwste krant van Nederland eens proberen? Neem een gratis abonnement van 4 weken op de Kanttekening. Keuze uit 2 gratis opties.

Nieuwsblad de Kanttekening

Heeft u wel eens gehoord van het nieuwsblad De Kanttekening? Het is een nieuwe krant die zich richt op de Nederlandse samenleving en waarbij je kunt kiezen voor een gratis abonnement van 4 weken + 4x de Zaterdagkrant in de brievenbus. Er is een mogelijkheid van 4 weken + maandelijkse magazine. Het proefabonnement stopt automatisch en je hoeft hier niets voor te doen. We wensen u veel plezier met het lezen van deze krant.

De actie voordelen

  • Kies je voor 4 weken gratis deze krant?
  • Keuze uit gratis 4 x de Zaterdagkrant in de brievenbus.
  • Keuze uit gratis 4 x Maandelijks Magazine thuisgestuurd.
  • Alle abonnementen stoppen automatische.
  • Wilt u meer informatie lezen over deze actie?
  • Veel meer gratis kranten kun je hier even kijken.

Deze Krant

Wilt u weten hoe deze krant is ontstaan? Het idee is gekomen in de vele brainstormsessies van de redactieleden, columnisten, freelancers en natuurlijk de lezers. In deze discussies was de eindconclusie dat we kanttekeningen moeten blijven plaatsen bij het nieuws. Wil je deze gratis krant proberen? Schrijf je in voor een proefabonnement. Deze krant wordt vrijdag of zaterdag bezorgt via de post.

De Kanttekening

Deze krant die zich verdiept in de opinie van bi-culturaliteit, zingeving en vrijheid van het Nederlandse medialandschap. De redacteuren schrijven de achtergrondartikelen en opiniestukken over thema’s, integratie, racisme, islamofobie en de verschillende stromingen binnen Nederland. De Kanttekening richt zich op de Nederlandse samenleving. Een krant die vrij is van vooroordelen. Vrij zijn doen we samen, ongeacht afkomst, levensbeschouwing en levensstijl.

De Kanttekening 4 weken gratis

Neem dan een gratis abonnement van 4 weken op de Kanttekening! U heeft de keuze uit 2 extra gratis opties!

Laat een reactie achter.