De Gratis Unox Nieuwjaarsduik uit Blik

Geplaatst op:
11/12/2021
Geldig tot:
07/10/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis van Unox!
De Gratis Unox Nieuwjaarsduik uit Blik

We vieren de eindejaarafsluiting dit jaar totaal anders! Geen Unox Nieuwjaarsduik of een prachtig vuurwerk. Maar wel een Gratis Unox Nieuwjaarsduik uit Blik!

Nieuwjaarsduik uit blik

Profiteer van de Gratis Unox Nieuwjaarsduik uit Blik met 2 Gratis Unox Mutsen en een Gratis Blik Erwtensoep met 0,8 liter écht Noordzeewater voor de perfecte thuisduik. Let op deze soep is niet eetbaar! Dit is een leuk alternatief van Unox voor de nieuwsjaarduik die op 1 januari niet doorgaat. Iedereen kan gratis dit pakket aanvragen en profiteren van deze actie. Elke dag is er een maximum aantal blikken beschikbaar. Zijn blikken voor vandaag op? Probeer het morgen dan nog een keer.

Wanneer de mensen niet naar de zee mogen komen, brengen ze de zee gewoon naar de mensen. Hoe leuk is dat! Met de Nieuwjaarsduik uit Blik hebben we een mooi alternatief. Hopelijk wordt het net zo leuk! Let wel op. De deelname aan deze actie geschiedt op eigen risico en is voor eigen verantwoording. Gebruikt u medicijnen? Overleg dan met uw arts over de deelname. En hou het blik weg bij kleine kinderen en pas op het is echt niet eetbaar.

Unox hoofpagina nieuwjaarsduik packshot  

Voedselbank actie

Iedereen weet dat Unox voedselbanken een warm hart toe draagt en altijd klaar staat om hulp te verlenen. Daar zijn alle Nederlanders die dit nodig hebben super blij mee. En zeker in deze moeilijke tijden is deze extra hulp hard nodig.

Helaas schamen veel mensen zich nog schamen om voor hulp naar de voedselbank te gaan. En veel mensen weten niet eens dat ze in aanmerking komen deze extra hulp. Unox staat op deze manier klaar om mensen te helpen die hun baan hebben verloren en maandelijks moeilijk kunnen rondkomen. Ze zijn blij dat ze de bewustwording én bevoorrading van de voedselbank kunnen vergroten. Voor meer Gratis spullen en Gratis producten kijk even hier.

De Gratis Unox Nieuwjaarsduik uit Blik

De Gratis Unox Nieuwjaarsduik uit Blik

5 Reacties op "De Gratis Unox Nieuwjaarsduik uit Blik"

  1. erg leuk idee

  2. 1 -1 2021 zit ik misschien met blik op mijn schoot te hopen dat het volgend jaar wel weer door gaat

  3. 1-1-2021 zit ik misschien met mijn unox bliik op de bank hopende volgend jaar beter

  4. 1-1- 2021zit ik met mijn unox blik op de bank hopende volgend jaar beter

  5. Zou voor het eerst zijn dat ik wat van unox win

Laat een reactie achter.