Dagje wellness met gratis giftset cadeau

Geplaatst op:
01/09/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Dagje wellness voor € 16.50
Dagje Wellness met gratis giftset cadeau

Dagje wellness met cadeau t.w.v. € 19.50. Bestel de BLUE voordeelkaart voor slechts € 162,50 en ontvang een gratis BLUE Collection mini giftset cadeau t.w.v. € 19,50.

Dagje wellness met gratis giftset t.w.v. € 19.50

Wil je er regelmatige even tussen uit? Bestel de BLUE voordeelkaart voor slechts € 162,50 en ontvang een gratis BlUE Collection mini giftset cadeau t.w.v. € 19,50. Met de BLUE voordeelkaart bezoekt u 10x een wellness centre naar keuze. Dit komt neer op 16,50 per bezoek! Het leuke, het niet persoonsgebonden. Je hebt de keuze uit de meest luxe wellnessresorts van BLUE WELLNESS in Nederland! Ga lekker een weekendje weg om een dagje relaxen in een resort naar keuze.

Een van de voornemens van dit jaar is beter omgaan met je gezondheid. Zo ga je gezonder eten en goed nadenken wat echt belangrijk voor je is. Geen zorgen meer maken over u gezondheid door op tijd je rust te nemen en te relaxen. Zo heeft u het weer wat beter voor elkaar en gaat u gelukkiger door het leven. Doe mee en geniet van een zalig dagje van totale ontspanning.

Dagje wellness met gratis giftset t.w.v. € 19.50

Want moet u weten

 • 10 e-tickets t.w.v een wellness dagentree voor één persoon.
 • Niet persoonsgebonden; ideaal om mt meerdere personen (tegelijkertijd) te gebruiken.
 • Geldig bij de acht BLUE wellness- en spalocaties.
 • Na aankoop dagelijks geldig tot 1 september 2023 op basis van beschikbaarheid.
 • Geen toeslagen in het weekend!

De Wereld van wellness

Alle wellnessresorts die met deze actie kunt bezoeken geven je het optimale gevoel ontspanning en rust. Je hebt Lekker de tijd voor jezelf en kunt helemaal tot rust komen. Een dagje wellness geeft je het gevoel dat je op vakantie bent in een mooi en ver land. Laat de dagelijkse stress van je afgeleiden en vergeet alles even. Voor meer vakantie aanbiedingen!

Nog enkele voorwaarden

De BLUE Voordeelkaart is online te bestellen tot 1 november 2022. Na u aankoop is de BLUE Voordeelkaart mag u de kaart gebruiken tot 1 september 2023. Heeft een aankoop van de BLUE Voordeelkaart gedaan ontvang u 10 e-tickets t.w.v. een wellness dagentree. Deze is niet te retourneren en voor de e-tickets kunt u geen geld ontvangen. De BLUE Voordeelkaart is niet geldig i.c.m. andere actie en/of aanbiedingen. Bij aankoop in de maand september ontvang je een BLUE Collection mini giftbox cadeau t.w.v. € 19,50. Je ontvangt hiervoor een apart e-ticket waarmee je de BLUE Collection mini giftbox kunt ophalen op één van de deelnemende BLUE locaties.

U kunt terecht in Blue Wellnessresorts in:

 • Leiden.
 • Helmond.
 • BLUE Spa Trivium.
 • Zeeland.
 • BLUE Wellnessboot Mill.
 • Stadspark.
 • BLUE Spa Haamstede.

Dagje wellness! Hoe leuk is dat!

Dagje Wellness met gratis giftset cadeau

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!