Kans op een gratis Dagje wellness

Geplaatst op:
09/11/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Dagje wellness 2 pers nu € 27.50
Kans op een gratis Dagje wellness

Zin in een Gratis Dagje wellness? Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief en maak kans op en gratis dagje wellness! Pofiteer gelijk van de BLUE WELLNESS € 27.50 actie.

Gratis Dagje wellness 

Ben je toe aan ontspanning? Even ‘offline zijn’, weg van de alledaagse sleur en echt even tijd voor jezelf? Maak kennis met BLUE. BLUE is een luxe wellnessketen met 9 verrassende locaties verspreid over heel Nederland. Dagje wellness BLUE heeft vijf luxe wellnessresorts, waar je kunt genieten van een onvergetelijke wellnesservaring.

De resorts zijn voorzien van uitgebreide sauna- en zwemparadijzen, luxe spa’s en professionele schoonheidssalons. Wil je er regelmatige even tussen uit? Het leuke, het is niet persoonsgebonden. Je hebt de keuze uit de meest luxe wellnessresorts van BLUE WELLNESS in Nederland! Ga lekker een weekendje weg om een dagje relaxen in een resort naar keuze.

Ontspan regelmatig met een BLUE Badenkaart

Ga je regelmatig naar een dagje wellness of zou je dat vaker willen doen? Is een BLUE Badenkaart wellicht iets voor jou. Met een BLUE Badenkaart profiteer je van hoge kortingen op je saunabezoeken. Welke badenkaarten zijn er? BLUE heeft verschillende badenkaarten, zo je altijd de kaart vindt die bij jou past. Je kunt kiezen uit:Kans op een gratis Dagje wellness

 • Bronzen Badenkaart: 50 euro geniet je van 5 dagen sauna bij één van de BLUE locaties.
 • Zilveren Badenkaart: 100 euro geniet je van 10 dagen sauna bij één van de BLUE locaties.
 • Gouden Badenkaart: 150 euro geniet je van 15 dagen sauna bij één van de BLUE locaties.

Waarom een BLUE Badenkaart?

Er zijn veel redenen om een BLUE Badenkaart aan te schaffen:

 • Voordeliger: met een dagje wellness BLUE Badenkaart profiteer je van hoge kortingen op je saunabezoeken.
 • Gemakkelijk: je hoeft niet elke keer opnieuw een ticket te kopen.
 • Flexibel: je kunt je bezoek zelf plannen.

Waar kan ik een BLUE Badenkaart kopen?

Je kunt een BLUE Badenkaart kopen bij één van de BLUE locaties of online. Actie: BLUE 27,50 euro. Op dit moment zijn de BLUE Badenkaarten tijdelijk niet verkrijgbaar. Je kunt wel gebruik maken van onze BLUE 27,50 euro actie. Met deze actie kun je voor slechts € 27,50 genieten van een dagje sauna bij één van de BLUE locaties. Boek nu je BLUE Badenkaart of maak gebruik van onze BLUE 27,50 euro actie en ontspan regelmatig in de wereld van luxe wellness!

De Wereld van wellness

Alle wellnessresorts die met deze actie kunt bezoeken geven je het optimale gevoel ontspanning en rust. Je hebt Lekker de tijd voor jezelf en kunt helemaal tot rust komen. Een dagje wellness geeft je het gevoel dat je op vakantie bent in een mooi en ver land. Laat de dagelijkse stress van je afgeleiden en vergeet alles even. Voor meer vakantie aanbiedingen!

Nog enkele voorwaarden Dagje wellness

De BLUE Voordeelkaart is beschikbaar voor online aankoop tot 1 november 2023. Na aankoop is de BLUE Voordeelkaart geldig tot 1 september 2023. Koop een BLUE Voordeelkaart en ontvang 10 e-tickets voor een wellness dagentree. Deze e-tickets kunnen niet worden geretourneerd of voor geld worden ingewisseld. Houd er rekening mee dat de BLUE Voordeelkaart niet kan worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen. Schaf de kaart in september aan en ontvang je een BLUE Collection mini giftbox ter waarde van € 19,50 cadeau. Je ontvangt hiervoor een apart e-ticket voor je de BLUE Collection mini giftbox kunt ophalen bij een van de deelnemende BLUE locaties. Profiteer van Dagje wellness.

U kunt terecht in Blue Wellnessresorts in:

 • Leiden.
 • Helmond.
 • BLUE Spa Trivium.
 • Zeeland.
 • BLUE Wellnessboot Mill.
 • Stadspark.
 • BLUE Spa Haamstede.

Dagje wellness! Hoe leuk is dat!

Kans op een gratis Dagje wellness

Laat een reactie achter.