Gratis Clini Clowns proefnummer ‘Lach’

Geplaatst op:
15/06/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Bestel gratis het 'Lach' Magazine!
Gratis Clini Clowns proefnummer 'Lach'

Bestel gratis het ‘Lach’ Magazine. Maak zo kennis met de Clini Clowns die ontroerende verhalen en leuke verhalen vertellen. CliniClowns geeft mensen een glimlach.

Het Clini Clowns ‘lach’Magazine!

Ontdek de waardevolle inspanningen van de Clowns en ontvang nu geheel vrijblijvend een proefnummer van het inspirerende ‘Lach’ magazine. Is het voor jou van groot belang dat zieke kinderen weer vreugde kunnen ervaren, zich kunnen ontspannen en volop kunnen genieten?

Maak kennis met het prachtige werk van CliniClowns en vraag nu vrijblijvend een exemplaar aan van ons inspirerende magazine, genaamd “Lach!”. Ben je nieuwsgierig geworden? Vul eenvoudig je gegevens in en je ontvangt twee exemplaren van het magazine per post. Donateurs krijgen zelfs drie exemplaren per jaar toegestuurd.

Spelen met kinderen met een beperking. Bijzondere bezoeken aan mensen met dementie. Verpleegkundige Silvia: “Samen met CliniClowns bieden we de beste zorg”. Laat je inspireren door de verhalen van onze CliniClowns en ontdek hoe zij het leven van zieke kinderen en mensen met dementie verrijken met hun spel en zorg.

Nieuwsgierig?

Wat betreft het steunen van meer goede doelen, er zijn talloze organisaties die hulp kunnen gebruiken. Het is altijd goed om een breed scala aan goede doelen te steunen die resoneren met jouw persoonlijke waarden en overtuigingen. Je kunt informatie vinden over verschillende goede doelen en hun werk op verschillende platforms, op websites die zich richten op filantropie en liefdadigheidsorganisaties.

Het is belangrijk om te onderzoeken welke goede doelen het beste aansluiten bij jouw interesses en de impact die je wilt maken. Op die manier kun je bewust je steun verlenen aan organisaties die de doelen nastreven die jij belangrijk vindt.

Vul je gegevens in en ontvang het proefnummer per post. We sturen je dit blad eenmalig toe. Maak kennis met het werk van de Clowns en vraag vrijblijvend een proefnummer van het ‘Lach’ magazine aan! Wil je meer goede doelen steunen?

groen vinkje Boordevol mooie resultaten
groen vinkje Leuke weetjes
groen vinkje Ontroerende verhalen
groen vinkje Donateurs ontvangen er 3 per jaar
groen vinkje Nu gratis voor jou!

In dit nummer

Een uitgebreid verslag over het maffe avontuur van Femm in het Clini Clowns College. En een mooi verhaal van moeder Annelies, onze ambassadeur Harry Kleywegt aan het woord en vertellen we hoe drie actievoerders op creatieve wijze geld in hebben gezameld voor CliniClowns. En meer!

Contact

  • adres van CliniClowns Nederland:
  • CliniClowns Nederland Soesterweg 300 A 3812 BH Amersfoort
  • Wil je contact opnemen met CliniClowns Nederland, kun je het bovenstaande adres gebruiken.

Clini Clowns | Nu Gratis proefnummer ‘Lach’ Magazine!

Clini Clowns | Nu Gratis proefnummer 'Lach' Magazine!

Laat een reactie achter.