Cashback Actie van Mentos Gum Mini Potjes

Geplaatst op:
14/09/2020
Geldig tot:
18/01/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Mentos Gum Mini Potjes!
Cashback Actie van Mentos Gum Mini Potjes

Snel naar de winkel voor een verpakking van Mentos Gum Mini Potjes: Pure Fresh – Fresh Mint of Strawberry (2-pack). Een Cashback actie met een Tikkie.

Gratis Cashback Actie van Mentos 

Altijd de Mentos Gum Mini Potjes willen proberen? Koop een verpakking in de supermarkt en bewaar je kassabon. Vraag via deze Gratis Cashback actie je geld retour. Je vindt de actie in de TIKKIE app onder het kopje ‘Acties’ in het menu. De supermarkten die met deze actie meedoen zijn Albert Heijn, Jumbo, Plus, Hoogvliet, Coop, Spar.

Niet geldig voor online aankopen!

Bij de aankoop van dit product bij een van de Deelnemende Supermarkten en zijn/haar aankoopbewijs uploadt in de Actie omgeving in de Tikkie app, ontvangt de Deelnemer het aankoopbedrag retour. Er zijn 10.000 potjes beschikbaar hopelijk genoeg voor iedereen die van deze actie wil profiteren.

Je kunt alleen meedoen met deze cashback actie vanuit de Tikkie-app. Selecteer binnen de Tikkie-app deze actie en de deelnemer kan de kassabon voor aankoop van dit product scannen. Je moet wel akkoord gaan met de voorwaarden. Digitale kassabonnen via de online bestellingen voor laten bezorgen of afhalen van boodschappen in een van de supermarkten zijn uitgesloten van de Actie.

De leukste Geld Terug Acties

Veel mensen maken gebruik van de Geld Terug Acties die te vinden zijn op Gratis247. En dit doen ze niet zomaar! Er is met deze actie veel geld te besparen. Het enige wat je moet doen is de acties volgen en naar de winkel stappen om de producten te kopen. Zijn de producten betaald in de winkel kunt je eenvoudig online je aankoopbedrag terug ontvangen. Dit kost enige moeite en is zeker de moeite waart. Vind je het leuk om te doen bespaar je maandelijks een leuke cent. Hier vind je de laatste Cashback actie van Gratis247.

Cashback Actie van Mentos 

Cashback Actie van Mentos Gum Mini Potjes

Laat een reactie achter.