Campina Sterke Start Yoghurt proberen?

Geplaatst op:
20/01/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Geld Terug Actie!
Campina Sterke Start Yoghurt proberen?
Wil je Gratis de Campina sterke start Yoghurt t.w.v. € 1,86 proberen? Koop een 450 grams verpakking Campina Sterke Start yoghurt Romig & Rijk of Mild & Licht.

Gratis Campina Sterke Start

Dit is weer een leuke Geld Terug Actie van Campina. Koop in je supermarkt een 450 grams verpakking Campina Sterke Start yoghurt Romig & Rijk of Mild & Licht. Bewaar je kassabon voor het terug krijgen van je aankoopbedrag. Dit wordt snel teruggestort op je (bank)rekening. Vergeet niet de kassabon te bewaren. Via een chat met een robot vul je je gegevens in en stuur je jouw kassabon in. De actie duurt t/m 31 januari of tot het maximaal aantal cashbacks is bereikt. De actievoorwaarden vind je hier.

Geld Terug Actie

Wil je de dag goed beginnen is Campina Sterke Start yoghurt het product wat je moet proberen. Het helpt je je dag goed te beginnen met de juiste hoeveelheid energie. De yoghurt is samen met granen en fruit, een goede basis voor je ontbijt. Deze yoghurt is van nature rijk aan proteïne. Maak een keuze uit Romig, of Mild. Zo kies je je perfecte start van de dag.

Wat is een geld terug actie

Een geld terug actie is een promotionele actie waarbij een bedrijf een deel van het betaalde bedrag terugbetaalt aan de klant. Dit is een manier om klanten te belonen en te stimuleren om hun producten te kopen. Deze acties kunnen worden aangeboden als een kortlopende promotie of als een permanente aanbieding. Met dit product van Campina koop doe je eerst je aankoop en later ontvang je het bedrag terug op je rekening. Op Gratis247 vindt je de rubriek Geld terug Acties meer producten waar je het geld retour ontvangt.

Wat zit erin

  • Energie 217 kj 51 kcal.
  • Vetten 0 g.
  • Verzuren, totaal verzadigd 0 g.
  • Koolhydraten 3.5 g
  • Suikers 3.5 g.
  • Eiwitten 7.4 g.
  • Zout 0.13 g.
  • Calcium 120 mg.

 Campina Sterke Start Yoghurt

Campina Sterke Start Yoghurt

Laat een reactie achter.