Gratis met € 200.- beleggen met BUX Zero app

Geplaatst op:
16/03/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis beleggen!
Ga Gratis beleggen met BUX Zero app

Let op! Deze actie link werkt alleen op je mobiel. Met de BUX Zero app kan iedereen gemakkelijk beleggen. De App is laagdrempelig en erg gebruiksvriendelijk.

Download Gratis de BUX Zero app

Wil je gaan beleggen met BUX? Maak een gratis account aan bij BUX Zero via je mobiel, stort een bedrag op je account en ontvang een gratis aandeel van maximaal € 200,-. Met BUX Zero kun je eenvoudig en commissievrij beleggen en zo meer te verdienen dan op je spaar rekening.

Alle nieuwe klanten kunnen ongeacht de hoogte van de eerste storting de Gratis BUX zero app downloaden. Met deze app (Android of iOS) kan je eenvoudig en commissievrij beleggen in je favoriete bedrijven. Bedenk wel dat beleggen veel geld oplevert maar ook risico’s kent.

De BUX Zero app is betrouwbaar en heeft een vergunning van Autoriteit Financiële Markten (AFM). BUX handelt via ABN AMRO en houdt beheerd daar je geld. Cashtegoeden vallen hierdoor onder het depositogarantiestelsel waar tot € 100.000 gedekt is. Bux is in 2014 opgericht door oud-Binckbank bestuurder Nick Bortot.

Beleg voor de toekomst, begin vandaag

Dit is jouw moment om te beginnen met beleggen. Weet je waarom? De rente op de bank is historische laag en boven de € 100.000 ga je zelf rente betalen. Bij BUX ontvang je samengestelde rente, dit houdt in dat je geld ontvangt bovenop het geld dat je al verdiende met je belegging. Een mooie reden om vroeg te beginnen met beleggen en zo een hoger rendement behalen.

Waarom zou je gaan beleggen

Heb je doelen voor de korte, middellange of lange termijn? Beleggen met de BUX is handig om je te helpen bij het opbouwen van een klein of groot vermogen. Wanneer je weet welke doelen en tijdshorizon haalbaar is, kan beleggen kapitaal opleveren om misschien een eigen onderneming te starten, in je pensioen te voorzien, of de studie van je kinderen te betalen.

  1. Beleggen is vermogen opbouwen door koersstijging, dividenden en samengestelde rente.
  2. Sparen is op dit moment niet echt rendabel, voorkom vermogen verlies als gevolg van inflatie.
  3. De koersen van de juiste aandelen gaan op de lange termijn stijgen en er is een uitdaging met toegang tot de nieuwe markten, is beleggen nooit zo populairder geweest.
  4. Voor meer financiële producten kijk even op Gratis247

Gratis beleggen met de BUX Zero app

Ga Gratis beleggen met BUX Zero app

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!