Met de Autoverzekering van Bundelz betaal je per km

Geplaatst op:
30/11/2019
Geldig tot:
01/01/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Goedkoopste autoverzekering!
Met de Autoverzekering van Bundelz betaal je per km

Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Bij Bundelz betaal je nooit te veel! Door te betalen per km zijn de kosten voor je Autoverzekering lekker laag.

Autoverzekering met voordeel

Iedereen die een autobezit en ermee de weg op wil heeft een verzekering nodig. Bij Bundelz helpen ze je met de beste en goedkoopste autoverzekering. Met deze verzekering van Bundelz profiteer je een lage premie met een goede dekking per gereden kilometer. Je auto verzekeren bij de Bundelz doe je eenvoudig online in een paar klikken. De voorwaarden zijn helder en duidelijk en voor iedereen te begrijpen. Dit is een Autoverzekering per 1.000 km.

Bij deze Autoverzekering betaal je alleen voor de kilometers die je rijdt. Door middel van een klein kastje in je auto die telt hoeveel kilometer je rijdt. In de app op je smartphone heb je inzicht in je eigen bundelverbruik. Hoe minder je gaat rijden hoe meer je gaat besparen op je verzekering. En dat is mooi meegenomen. Ben je niet tevreden over je huidige verzekering en wil je overstappen, bekijk deze actie eens.

Jouw voordeel bij BundelzMet de Autoverzekering van Bundelz betaal je per kmMet de Autoverzekering van Bundelz betaal je per km

  • Hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt.
  • Gemiddeld besparen onze klanten € 250 per jaar.
  • Altijd goed verzekerd met een WA of WA Casco (allrisk) dekking.
  • Bespaar honderden euro’s per jaar op je autoverzekering.
  • Altijd snel schadeherstel en weer snel op de weg.
  • Kijk voor meer informatie op de Bundelz site.
  • Voor meer acties kijk even in de rubriek vervoer.

Stap je over? 

Je kunt haast niet zonder auto en dat snappen ze bij deze verzekeringspartij. Ze begrijpen dat je zuinig bent op je spullen en vooral op je auto. Wil profiteren van deze autoverzekering en een scherpe premie betalen, je bent bij Bundelz op het juist adres en prima verzekerd met een uitgebreide dekking. Je auto verzekeren is simpel: in een paar klikken kun je online alles regelen.

Wees verstandig en maak de keuze voor de beste en de laagste prijs en ga met een gerust gevoel de weg op. Het mooie van de verzekering is dat de schadevrije jaren van je vorige verzekeraar gewoon mee neemt naar deze autoverzekering. Dat scheelt je veel geld en je hoeft zelf niets te doen Bundelz regelt alles.

Autoverzekering via Bundelz

Met de Autoverzekering van Bundelz betaal je per km

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!