Budget Mobiel geeft cadeau weg t.w.v. € 100

Geplaatst op:
05/10/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeau t.w.v. € 100.-.
Budget Mobiel geeft cadeau weg t.w.v. € 100

Gratis overstap bij Budget Mobiel met onbeperkt bellen, sms’en en internetdata. Kies nu voor 1- of 2-jarige Sim-Only van Budget Mobiel en ontvang gratis welkomst cadeau t.w.v. € 100.-.

Budget Mobiel met Gratis cadeau

Kies nu voor een 1- of 2-jarige Sim-Only van Budget Mobiel en ontvang een gratis welkomst cadeau naar keuze. Je kan kiezen uit 3 maanden korting én kies cadeau tot € 100,-. Of kies 6 maanden met 50% korting. Altijd via het betrouwbare KPN-netwerk en profiteer van combikorting.

Kies voor de goedkope Sim-Only van Budget Mobiel en krijg de mooiste cadeau t.w.v. € 100.- Bij Budget Mobiel ontvangt je een simkaart ter waarde van € 9,95. En dat is nog niet alles! Je krijgt voor € 15,- een all in pakket met onbeperkt bellen, sms en internet data met hoge snelheid. Dit is de Sim Only aanbieder voor mobiel bellen, sms’en én internetten. En dat via het betrouwbare KPN-netwerk. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs.

Simkaart met cadeauBudget Mobiel geeft cadeau weg t.w.v. € 100

  • Kies voor de 6 maanden korting 50% of kies cadeau tot € 100,-.
  • Ontvang de hoogste korting met dit Sim Only abonnement,
  • Slechts € 15.-aansluitkosten.
  • Een onbeperkt abonnement van € 15.-.
  • Stabiel KPN netwerk en goede klantenservice.
  • Nummerbehoud bij overstap.
  • Buitenland voordelen.
  • Altijd een vast bedrag per maand. (nooit hoger).
  • Heb je interesse of wil je meer informatie?
  • Voor meer telecom aanbiedingen.

Stap over en pak het voordeel!

Een simkaart ter waarde van € 9,95 bij elk afgesloten Budget Mobiel Consument abonnement. Je hoeft niet meer op de bel en internetkosten te letten, je betaalt een vast bedrag per maand. Wil je meer mogelijkheden wilt, kun je kiezen uit meerdere opties.

Budget Mobiel heeft 4 Sim-Only abonnementen met onbeperkt bellen, sms’en en internet. Alles onbeperkt, maandelijks opzegbaar, voorzien van verschillende internetsnelheden en mogelijkheden. Stap vandaag nog over en profiteer van dit aanbod.

Over Budget Mobiel

Budget Mobiel is een begrip op de Nederlandse telecommarkt en is opgestart in juni 2012 met de naam Robin mobiel. Reden Wilfred Rottier zag dat bij consumenten veel onvrede was. De klachten bestonden uit te veel betaalde bedragen door het overschrijden van de bel-bundel. Helaas waren er diverse klachten over de afgesloten contracten. Rottier merkte dat er in de telecommarkt iets moest veranderen. Dat is de reden dat Rottier in 2013 Robin Mobile oprichten. De eerste mobiele provider met een echt onbeperkt product. Samen met KPN is deze een organisatie die het beste en goedkoopste netwerk aanbied.

Wat moet je weten

Ben je opzoek naar een stabiel 4G netwerk met onbeperkt internetten, bellen en sms’en voor een bedrag van 20 euro + simkaart. Dit is gewoon de beste en goedkoopste deal waar jij naar opzoek bent. Maak een keuze uit een van de 1 jarige of 2 jarige abonnementen. Start direct met besparen op je maandelijkse kosten en ervaar het KPN mobiel netwerk. De beste service en ondersteuning vindt je bij deze provider.

Gratis 3 maanden korting 

Kies je voor Basis of Onbeperkt? Dat is zeker de beste keuze. En kies je voor een 2-jarig abonnement? Ontvang je naast 3 maanden korting op je abonnement en betaal je slecht € 15.- per maand. Ideaal om overal je lievelingsmuziek te kunnen afspelen. Je streamt de muziek gemakkelijk vanaf je mobiele telefoon via bluetooth. Werkt gewoon!

Budget Mobiel met Gratis cadeau!

Budget Mobiel geeft cadeau weg t.w.v. € 100

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!