Budget Mobiel 50% korting of cadeau t.w.v. € 100.-

Geplaatst op:
31/05/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeau t.w.v. € 100.-.
Budget Mobiel 50% korting of cadeau

Gratis overstap Budget Mobiel met onbeperkt bellen, sms’en en internetdata. Kies nu voor 1- of 2-jarige Sim-Only met 50% korting of cadeau naar keuze bij 2-jarig abonnement.

Budget Mobiel met Gratis cadeau

Kies nu voor een voordelige Sim-Only van Budget Mobiel en ontvang een gratis welkomstcadeau naar keuze ter waarde van 100 euro. Bij Budget Mobiel krijg je een simkaart ter waarde van 9,95 euro. Maar dat is nog niet alles! Voor slechts 10 euro kun je profiteren van een alles-in-één pakket met onbeperkt bellen, sms’en en snel internet.

Budget Mobiel is dé aanbieder voor mobiel bellen, sms’en en internetten, en dat allemaal via het betrouwbare KPN-netwerk. En dit alles tegen de laagst mogelijke prijs.

Profiteren van deze unieke actie?

Bij aankoop van een 12 of 24 maanden Sim Only abonnement voor Budget Mobiel Onbeperkt of Budget Mobiel Basis, kunt u kiezen voor korting van 50% vier maanden lang. Of een cadeau naar keuze bij een 2-jarig abonnement, JBL Tune 230NC TWS van € 70.-, Google Nest Hub of EuroParcs-voucher t.w.v. € 90.-.

JBL Tune 230NC TWS

Met Budget Mobiel luister naar je eigen nummers met de JBL Tune 230NC TWS t.w.v. € 70. Met deze draadloze oordopjes luister je zo’n 40 uur met de Pure Bass Sound. Ze zijn waterbestendig en zitten of je ze niet voelt. Dat is genieten geblazen!

EuroParcs-voucher t.w.v. € 90,-

Je vindt de EuroParcs-vakantieparken verspreid over Europa en liggen allemaal op prachtige locaties. Vlak bij uitgestrekte natuurgebieden en vaak met bruisende steden om de hoek. Je ontvangt € 90,- extra korting bij een boeking op één van de EuroParcs-vakantieparken.

Google Nest Hub

Met de Google Nest Hub haal je een slimme speaker in huis met een scherm. Handig, omdat je hem kunt verbinden aan je ‘slimme’ apparaten. Maar het is ook te gebruiken als je agenda, een fotolijstje of voor het afspelen van YouTube-filmpjes.

Budget Mobiel Simkaart met cadeau

Budget Mobiel korting of cadeau t.w.v. € 100

Budget Mobiel 50% korting of cadeau

  • Kies voor de 4 maanden korting van 50% of kies cadeau tot € 100,-.
  • Ontvang de hoogste korting met dit Sim Only abonnement,
  • Slechts € 15.-aansluitkosten bij Budget Mobiel.
  • Een onbeperkt abonnement van € 10.-.
  • Stabiel KPN-netwerk en goede klantenservice.
  • Nummerbehoud bij overstap.
  • Buitenland voordelen.
  • Altijd een vast bedrag per maand. (nooit hoger).
  • Heb je interesse of wil je meer informatie?
  • Voor meer telecom aanbiedingen.

Stap over en pak het voordeel!

Een simkaart ter waarde van € 9,95 bij elk afgesloten Budget Mobiel Consument abonnement. Je hoeft niet meer op de bel en internetkosten te letten, je betaalt een vast bedrag per maand. Wil je meer mogelijkheden wilt, kun je kiezen uit meerdere opties.

Budget Mobiel heeft 4 Sim-Only abonnementen met onbeperkt bellen, sms’en en internet. Alles onbeperkt, maandelijks opzegbaar, voorzien van verschillende internetsnelheden en mogelijkheden. Stap vandaag nog over en profiteer van dit aanbod.

Over Budget Mobiel

Budget Mobiel is een begrip op de Nederlandse telecommarkt en is opgestart in juni 2012 met de naam Robin mobiel. Reden Wilfred Rottier zag dat bij consumenten veel onvrede was. De klachten bestonden uit te veel betaalde bedragen door het overschrijden van de bel-bundel. Helaas waren er diverse klachten over de afgesloten contracten. Rottier merkte dat er in de telecommarkt iets moest veranderen. Dat is de reden dat Rottier in 2013 Robin Mobile oprichten. De eerste mobiele provider met een echt onbeperkt product. Samen met KPN is deze een organisatie die het beste en goedkoopste netwerk aanbiedt.

Wat moet je weten

Ben je op zoek naar een stabiel 4G-netwerk met onbeperkt internetten, bellen en sms’en voor een bedrag van 20 euro + simkaart. Dit is gewoon de beste en goedkoopste deal waar je naar opzoek bent. Maak een keuze uit een van de 1-jarige of 2-jarige abonnementen. Start direct met besparen op je maandelijkse kosten en ervaar het KPN-mobiel netwerk. De beste service en ondersteuning vindt je bij deze provider. Budget Mobiel is de goedkoopste!

Gratis maanden korting 

Kies je voor Basis of Onbeperkt van Budget Mobiel? Dat is zeker de beste keuze. En kies je voor een 2-jarig abonnement? Ontvang je naast 4 maanden korting op je abonnement en betaal je slecht € 10- per maand. Ideaal om overal je lievelingsmuziek te kunnen afspelen. Je streamt de muziek gemakkelijk vanaf je mobiele telefoon via bluetooth. Werkt gewoon!

Budget Mobiel met Gratis cadeau!

Budget Mobiel korting of cadeau t.w.v. € 100

Laat een reactie achter.