Budget Mobiel 12 maanden 50% korting

Geplaatst op:
19/11/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
6 tot 12 maanden korting!

Gratis overstap Budget Mobiel met onbeperkt bellen, sms’en en internetdata. Kies voor 1- of 2-jarige Sim-Only met 6 tot 12 maanden 50% korting en Gratis aansluiten.

Budget Mobiel 6 tot 12 mnd korting

Besluit je om voor Budget Mobiel te gaan, geniet je niet alleen van een uiterst voordelige prijs, ontvang tot wel 12 maanden lang korting. Heb je nog een goed functionerende telefoon? Profiteer voor de Sim Only-optie van Budget Mobiel. Er worden tijdelijk geen aansluitkosten a € 20,- in rekening gebracht, en er wordt geen kredietcheck uitgevoerd. Op deze manier houd je je maandelijkse kosten prettig laag.

Kies nu voor een voordelige Sim-Only van Budget Mobiel en ontvang een gratis welkomstcadeau naar keuze ter waarde van 100 euro. Bij Budget Mobiel krijg je een simkaart ter waarde van 9,95 euro. Dat is nog niet alles! Voor slechts 10 euro kun je profiteren van een alles-in-één pakket met onbeperkt bellen, sms’en en snel internet.

Budget Mobiel is dé aanbieder voor mobiel bellen, sms’en en internetten, en dat allemaal via het betrouwbare KPN-netwerk. En dit alles tegen de laagst mogelijke prijs.

Profiteren van deze unieke actie?

Ze presenteren een uitgebreid scala aan bundels, variërend van 3 GB, 5 GB, 10 GB, 15 GB, 20 GB tot Onbeperkte data. Of je nu slechts sporadisch gebruik maakt van data of een fervent streamingliefhebber bent, er is altijd een abonnement dat aansluit op jouw behoeften.

Bij het kiezen van een Sim Only abonnement is het belangrijk te weten hoeveel GB’s je nodig hebt. Een royale databundel maakt vrij internetgebruik mogelijk, het is zonde om te betalen voor een bundel die te groot is. Ontdek bij Budget Mobiel welke databundel het beste bij jou past.

Budget Mobiel Simkaart met cadeauBudget Mobiel 12 maanden 50% korting

  • Kies voor de 6 of 12 maanden korting van 50%.
  • Ontvang de hoogste korting met dit Sim Only abonnement,
  • Gratis € 20.-aansluitkosten bij Budget Mobiel.
  • Een onbeperkt abonnement van € 10.-.
  • Stabiel KPN-netwerk en goede klantenservice.
  • Nummerbehoud bij overstap.
  • Buitenland voordelen.
  • Altijd een vast bedrag per maand. (nooit hoger).
  • Heb je interesse of wil je meer informatie?
  • Voor meer telecom aanbiedingen.

Stap over en pak het voordeel!

Een simkaart ter waarde van € 9,95 bij elk afgesloten Budget Mobiel Consument abonnement. Je hoeft niet meer op de bel en internetkosten te letten, je betaalt een vast bedrag per maand. Wil je meer mogelijkheden wilt, kun je kiezen uit meerdere opties.

Budget Mobiel heeft 4 Sim-Only abonnementen met onbeperkt bellen, sms’en en internet. Alles onbeperkt, maandelijks opzegbaar, voorzien van verschillende internetsnelheden en mogelijkheden. Stap vandaag nog over en profiteer van dit aanbod.

Over Budget Mobiel

Budget Mobiel is een begrip op de Nederlandse telecommarkt en is opgestart in juni 2012 met de naam Robin mobiel. Reden Wilfred Rottier zag dat bij consumenten veel onvrede was. De klachten bestonden uit te veel betaalde bedragen door het overschrijden van de bel-bundel. Helaas waren er diverse klachten over de afgesloten contracten. Rottier merkte dat er in de telecommarkt iets moest veranderen. Dat is de reden dat Rottier in 2013 Robin Mobile oprichten. De eerste mobiele provider met een echt onbeperkt product. Samen met KPN is deze een organisatie die het beste en goedkoopste netwerk aanbiedt.

Wat moet je weten

Ben je op zoek naar een stabiel 4G-netwerk met onbeperkt internetten, bellen en sms’en voor een bedrag van 20 euro + simkaart. Dit is gewoon de beste en goedkoopste deal waar je naar opzoek bent. Maak een keuze uit een van de 1-jarige of 2-jarige abonnementen. Start direct met besparen op je maandelijkse kosten en ervaar het KPN-mobiel netwerk. De beste service en ondersteuning vindt je bij deze provider. Budget Mobiel is de goedkoopste!

Gratis maanden korting 

Kies je voor Basis of Onbeperkt van Budget Mobiel? Dat is zeker de beste keuze. En kies je voor een 2-jarig abonnement? Ontvang je naast 4 maanden korting op je abonnement en betaal je slecht € 10- per maand. Ideaal om overal je lievelingsmuziek te kunnen afspelen. Je streamt de muziek gemakkelijk vanaf je mobiele telefoon via bluetooth. Werkt gewoon!

Budget Mobiel met Gratis cadeau!

Laat een reactie achter.