Bliep Simkaart met Gratis €10 beltegoed

Geplaatst op:
05/01/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis beltegoed en nummerbehoud.
Bliep Simkaart met Gratis €10 beltegoed

Ontvang een Bliep Simkaart met gratis € 10.- beltegoed en nummerbehoud. Dit is de goedkoopste prepaid aanbieder van Nederland. Bij Bliep geldt niet gebruiken is € 0.0 betalen.

Bliep Simkaart met gratis beltegoed

Vul snel je gegevens in en bestel. Binnen 5 werkdagen profiteer je van de meest voordelige SIM ONLY van dit moment. Je ontvangt deze simkaart met gratis € 10,- beltegoed. Je niet gebruikte tegoed blijft behouden zolang je 1 keer per half jaar opwaardeert. Handig bij minder gebruik van je telefoon. Je simkaart heeft een nieuw telefoonnummer. Je kunt natuurlijk je huidige nummer behouden. Bespaar direct!

Bij bliep bel je voor 5 cent per minuut en wil je de internetbundel gebruiken betaal je alleen wat je het nodig hebt. De voordelen is dat geen maandelijkse abonnementskosten betaald en is er geen Wifi in de buurt je hem gewoon kunt aanzetten. Betaal alleen op de dagen dat je hem nodig hebt. Je ontvangt een gratis Simkaart en je mag je eigen nummer behouden. Niet gebruikte beltegoed neem je mee naar de volgende maand. Een Leuke actie die je zeker even moet bekijken.

Simkaart met € 10.- beltegoed

  • Dit is de Goedkoopste prepaid.
  • Nu Gratis 10 Euro beltegoed.
  • Altijd met een Gratis SIM-kaart.
  • Hoe handig is Gratis nummerbehoud.
  • Bekijk hier deze beltegoed actie!

Over Bliep

Bliep is opgezet voor jonge providers en heeft zijn beleid aangepast en wil nu de goedkoopste provider van Nederland worden. Ze richten zich op iedereen die goedkoop prepaid wil bellen, sms’en en internetten. Speciaal aan Bliep is dat er niet wordt gewerkt met bundels. De klant mag kiezen tussen drie dagen. Wil jij je telefoon een dag niet gebruiken, stel je deze in en maak geen extra kosten. Per dag beslis je zelf over je gebruik, dit betekent dat je nooit een maand lang vastzit aan een bundel. Bliep maakt gebruik van het stabiele netwerk van Tele2, service en de lage prijzen. Ben je er nog niet uit dan kun je hier meer Telecom acties bekijken.

Wat moet je weten

Ben je op zoek naar een gratis simkaart en wil je je huidige nummer behouden? Bij Bliep ben je aan het juiste adres om eens goed te scoren. Bliek vraagt alleen een vergoeding bij het daadwerkelijk gebruik van je bundel. Niet gebruiken is € 0.0 betalen. En wil voorlopig niets betalen? Dat kan met de € 10.- gratis deal.

Gratis Bliep Simkaart met je eigen nummer!

Gratis Bliep Simkaart + gratis nummerbehoud.

Laat een reactie achter.