Lees Gratis tijdschriften en kranten met Blendle

Geplaatst op:
08/06/2019
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
1 Maand Gratis!
Lees tijdschriften en kranten Gratis bij Blendle

Schrijf je in bij Blendle en ontvang 1 maand gratis alle landelijke tijdschriften en dagbladen. Onbeperkt en Gratis alle tijdschriften en kranten lezen.

Download de Blendle App

Met deze handige App lezen zeker 400.000 mensen per dag de beste nieuwsartikelen in de nieuwsbrief. Dagelijks staat er een selectie klaar van de beste artikelen, columns en interviews. Al het nieuws, gebeurtenissen zijn zeker de moeite waard en komen uit het binnen en buitenland. De redactie leest alles van de Volkskrant tot de Telegraaf, van LINDA tot Voetbal International, van Men’s Health tot Quote.

De eerste maand Gratis

Met deze actie lees je de eerste maand helemaal gratis en kun je ervaren of het iets voor je is. Normaal kost een abonnement € 9,99 per maand. Voor dit bedrag ontvang je vele super interessante artikelen per dag. Wil je een abonnement start direct met je e-mailadres. Geef je interesses door en ze laten dagelijks de artikelen zien die je wilt lezen. Na je inschrijving heb je op je telefoon, tablet en computer altijd en overal toegang tot de mooiste artikelen. Natuurlijk heeft Gratis247 meer leuke Gratis kranten en tijdschriften acties. Veel plezier!

Het beste nieuws op Blendle!

Lees tijdschriften en kranten Gratis bij Blendle

Laat een reactie achter.