Lees Gratis tijdschriften en kranten met Blendle

Geplaatst op:
17/04/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
1 Maand Gratis!
Lees Gratis tijdschriften en kranten met Blendle

Schrijf je in bij Blendle en lees 2 weken gratis alle tijdschriften en landelijke dagbladen. Je kunt nu onbeperkt en Gratis alle tijdschriften en kranten lezen.

Download de Blendle App

Met deze handige App lezen zeker 400.000 mensen per dag de beste nieuwsartikelen in de nieuwsbrief. Dagelijks staat er een selectie klaar van de beste artikelen, columns en interviews. Het nieuws, belangrijke gebeurtenissen zijn zeker de moeite waard, zijn afkomstig uit het binnen en buitenland. De redactie leest alles van de Volkskrant tot de Telegraaf, van LINDA tot Voetbal International, van Men’s Health tot Quote. Ontvang dagelijks het belangrijkste nieuws en lees u favorieten tijdschriften en blijf op de hoogte.

2 weken Gratis

Met deze actie lees je de eerste maand helemaal gratis en kun je ervaren of het iets voor je is. Normaal kost een abonnement € 9,99 per maand. Voor dit bedrag ontvang je vele super interessante artikelen per dag. Wil je een abonnement start direct met je e-mailadres. Geef je interesses door en ze laten dagelijks de artikelen zien die je wilt lezen. Na je inschrijving heb je op je telefoon, tablet en computer altijd en overal toegang tot de mooiste artikelen. Natuurlijk heeft Gratis247 meer leuke Gratis kranten en tijdschriften acties. Veel lees plezier!

Wat moet u wetenLees tijdschriften en kranten Gratis bij Blendle

  • Probeer Blendle een maand gratis uit.
  • Na 2 weken betaald u slechts € 9.99.
  • Stoppen op ieder gewenst moment.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen.
  • U kunt kranten, tijdschriften en andere media digitaal lezen.

Wat is Blendle

Blendle Premium is de verrassing voor alle digitale lezers die niet afhankelijk willen zijn aan een krant of tijdschrift. Ze vonden alle aanbevelingen die ze ontvingen voor de gratis proefperiode logisch en waren blij verrast, het aanbod van Blendle was over het algemeen interessant genoeg om een vast abonnement af te sluiten. Wil je liever geen abonnement? Dan kun je bij Blendle nog steeds per artikel betalen. Heb je nog twijfels probeer het gewoon even gratis uit.

Het beste nieuws op Blendle!

Lees tijdschriften en kranten Gratis bij Blendle

Laat een reactie achter.







Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!