Kliko reinigen voor 5.99 per maand

Geplaatst op:
12/08/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Kliko reinigen voor € 5.99
Kliko reinigen 1e maand voor slechts € 1,-

Hoe vies is u afval Kliko? Cleanprofs containerreiniging komen u Kliko reinigen voor slechts € 5.99 per maand. Vraag nu gratis informatie aan en bekijk de voordelen.

Kliko reinigen voor 5.99 euro per maand.

Wil je een keer vrijblijvend je afvalcontainer laten reinigen? Dit kan nu voor 1 euro via Cleanprofs. Ze komen maandelijks langs en opzeggen kan op elk gewenste moment. Je zit nergens aan vast.

Cleanprofs is marktleider en de specialist op het gebied van Kliko reinigen. Ze helpen, ontzorgen in heel Nederland bewoners en bedrijven die houden van een frisse en gezonde leefomgeving. Deze Cleanprofs werken aan een schoner Nederland voor een laag bedrag per maand! Door het maandelijks reinigen voorkomt u overlast van stank en vliegen. Probeer Kliko reinigen eens en vergelijk het voordeel.

Ze maken u container schoon met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water. De wagen voert direct het water weer af. Dit geldt voor GFT-, grijze-, DUO en plastic container. Zo heeft u een schoongemaakte en fris ruikende container en het is niet belastend voor het milieu. Wilt u meer weten? Vraag gratis de informatie aan over Kliko reinigen die u nodig heeft om de juiste beslissing te nemen.

Enkele weetjes

  • Ze komen 12 keer per jaar langs per container.
  • Cleanprofs heeft een landelijk netwerk met zeven service punten.
  • Je kunt zoveel containers laten reinigen die u aangeeft.
  • U zet de kliko gewoon buiten volgens het schema van de vuilophaaldienst.
  • Voor meer tips en actie rond om het huis, kijk even hier.

Cleanprofs Kliko reinigen

Ze reinigen u container met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door de wagen direct weer afgevoerd wordt.
Zo heb jij een schone en fris ruikende container en het is niet belastend voor het milieu. Cleanprofs is marktleider en betrouwbare specialist van het reinigen van rolcontainers. De CleanPro’s werken aan een schoner Nederland. En voor nieuwe leden, slechts 1 euro voor de eerste maand! Tussentijds direct opzegbaar.

Gratis informatie over Kliko reinigen

Kliko reinigen 1e maand voor slechts € 1,-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!