Ben Sim Only Gratis aansluitkosten en € 44,- toestelkorting

Geplaatst op:
31/08/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis aansluitkosten t.w.v. € 20.-
Ben Sim Only met Gratis aansluitkosten t.w.v. € 20.-

Koop een Ben Sim Only bij een Samsung Galaxy A52S en profiteer van gratis aansluiting t.w.v. € 20,-, korting op databundels en € 44,- toestelkorting.

Ben Sim Only nog goedkoper

De BEN prijsbewust weken zijn gestart met gratis aansluiting en extra korting op databundels. Ben je dus nog op zoek naar een nieuw sim only of abonnement met toestel? Sla nu je slag met extra voordeel en gratis aansluiting. Maak je de keuze voor de Samsung Galaxy A52S in combinatie met een BEN sim only profiteer nu van gratis aansluiting t.w.v. € 20,- + gratis data en € 44,- toestelkorting.

Wees er op tijd bij! Bij een Ben Sim Only abonnement betaal je met deze geen aansluitkosten t.w.v. € 20.-. Bij Ben koop je altijd een voordelige Ben Sim Only en betaal je alleen voor het gebruik van het netwerk. Lekker geen dure abonnementskosten en afbetaling aan een toestel wat je bij een abonnement hebt gekozen. Zo bespaar je een boel geld! Heb je nog een telefoon die prima in orde is, is dit de goedkoopste manier om altijd bereikbaar te zijn. Dit abonnement is zeker iets voor jou.

Profiteer van de lage kosten van een abonnement dat maandelijks opzegbaar is of voor een contract van 24 maanden. Bij een maandelijks opzegbaar abonnement is het voordeel, vrijheid met het voordeel van een laag tarief. Wil je nog goedkopere prijzen? Is een abonnement van 24 maanden misschien beter en voordeliger! Over het Nummerbehoud hoef je je geen zorgen te maken dat is gratis en altijd mogelijk. Welk abonnement je ook kiest, Ben zorgt altijd voor de beste aanbiedingen en de laagste prijzen.

De Goedkoopste Sim OnlyBen Sim Only Gratis aansluitkosten en € 44,- toestelkorting

  • De Telefoonkosten verlagen met deze Ben actie.
  • Een Samsung Galaxy A52S met € 44.- extra korting.
  • Altijd een duidelijk overzicht in de kosten.
  • Controleer je verbruik met de Ben app en pas gratis je abonnement aan wanneer je dat wilt.
  • Keuze uit een maandelijks opzegbare of een 24 maanden abonnement.
  • Altijd Gratis nummerbehoud dat altijd mee te nemen is.
  • Een betrouwbaar stabiel en snel netwerk.
  • Met Ben Sim Only blijf je bellen en internetten op het netwerk van T-Mobile.
  • Dit netwerk is al 4 keer op rij uitgekozen tot beste en snelste netwerk van Nederland!
  • Voor meer Mobiel acties kunt u even op Gratis247 kijken.

Ben de beste deal

Bij Ben vind je de goedkoopste deals. Voor een bedrag 4,50 euro heb jij een Ben Sim Only abonnement. Dat is een koopje en hou je geld over voor de echt leuke dingen in het leven. Wil je voordelig internetten met de goedkoopste tarieven? Ben heeft met Regelmaat scherpe aanbiedingen die je niet mag missen. Aanbiedingen met zelfs gratis MB’s en waar je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Houd dus altijd deze pagina in de gaten voor een scherpe aanbieding. Je kunt met een abonnement onbeperkt bellen en sms’en. Onbeperkt bellen/sms-en is geldig in Nederland en in de EU.

Ben Sim Only goedkoper kan het niet!

Ben Sim Only Gratis aansluitkosten en € 44,- toestelkorting

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!