Bij Belwinkel altijd € 10.- korting op je Sim Only

Geplaatst op:
07/01/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Altijd minimaal € 10.- voordeel!
Bij Belwinkel altijd € 10.- korting op een Sim Only abonnement!

Bij Belwinkel.nl vindt je de goedkoopste Sim Only. Je ontvangt minimaal € 10.- korting en je aankoop is altijd goedkoper. Deze aanbieding vind je nergens voordeliger.

Belwinkel voordeel

Het is echt waar! Je bent altijd goedkoper uit. Vergelijk de prijs met de provider van het product. Echt uniek! Belwinkel.nl is de beste en goedkoopste site voor mobiel bellen, internetten en Sms’en. Ze leveren producten van alle providers Ben, Hollandsnieuwe, KPN, Telfort, T-Mobile, Vodafone en Youfone. Profiteer met deze actie een extra eenmalige korting van minimaal € 10.- op een Sim Only abonnement.

Pak je voordeel
Bij Belwinkel altijd € 10.- korting op een Sim Only abonnement!

 • Je bent altijd goedkoper vergeleken van de provider.
 • Altijd minimaal € 10.- korting.
 • Natuurlijk gratis overstapservice.
 • Bij overstap behoud je altijd je eigen nummer.
 • Je kunt hier ruim 627 voordelige Sim Only abonnementen vergelijken.
 • De Simkaart word binnen 48 uur bezorgt.
 • Wil je meer weten over deze actie?
 • Bekijk hier meer Sim Only aanbiedingen.

Wat is Sim-Only?

Een Sim-Only abonnement is een telefoonabonnement zonder toestel. Je ontvangt alleen een nieuwe Simkaart voor in je telefoon bij een overstapt. Een Sim-Only is bedoeld voor consumenten die geen nieuwe smartphone nodig hebben of die los van het abonnement een toestel willen kopen. Lekker handig en zeer voordelig.

Wil je overstappen met Belwinkel

Stopt je mobile abonnement kijk gelijk of je een betere deal kan afsluiten. Zo kun je maandelijks veel geld besparen om over te stappen naar een ander Sim-Only abonnement. Overweeg je een overstap (verstandig) geven de providers hoge kortingen en ontvang je het goedkoopste tarief. De reden kan zijn een grotere databundel, hogere snelheid of gebruikmaken van onbeperkt bellen. Wil overstappen kost je dat niets en alles wordt is zo geregeld. Via Belwinkel ontvang je een Simkaart van de provider die je samenstelt via belwinkel. Zij sturen je nieuwe simkaart op met een instructie voor het plaatsen ervan.

Profiteer van:

 • Hoge kortingen of uitgebreidere bundels.
 • Een abonnement dat het best bij je verbruik past.
 • Je ontvangt € 10,- extra cashback van Belwinkel.

Wat moet je weten

Bij de Belwinkel koop je altijd het goedkoopste Sim Only abonnement met minimaal € 10.- korting. De Sim Only is hier goedkoper dan bij de provider zelf. Je kunt ruim 620 abonnementen eenvoudig vergelijken en zo de scherpste prijs en beste voorwaarden eruit vissen. Wil je besparen en niet te veel betalen, is dit jou deal.

Belwinkel altijd minimaal € 10.- korting!

Bij Belwinkel altijd € 10.- korting op een Sim Only abonnement!

Laat een reactie achter.