Gratis limited edition Batterij Bewaarbox winnen

Geplaatst op:
03/03/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Spaar het milieu!
Gratis limited edition Batterij Bewaarbox winnen

Ontvang een gratis Batterij Bewaarbox! Het promoteam van Stibat deelt deze gratis uit bij jou in de buurt. Er zijn ruim 4.000 bewaarboxen beschikbaar.

Spaar het milieu met de batterij bewaarbox!

Iedereen weet dat je batterijen die je in de winkel koopt daar weer mag inleveren. Het is van groot belang dat je de lege batterijen apart inlevert omdat ze gerecycled kunnen worden. Zo krijgt een batterij een tweede leven en spaar je het milieu. Win met deze actie een gratis Bewaarbox limited edition. Vraag Snel een gratis limited edition Bewaarbox naar keuze aan en draag bij aan een beter milieu. Met een Bewaarbox bewaar je jouw lege batterijen op een vaste plek in huis. In een doosje kan je wel 50 lege batterijen bewaren. Is het doosje vol? Lever de batterijen dan in bij een van de ruim 25.000 inleverpunten.

Er zijn ruim 4.000 bewaarboxen beschikbaar. De aantallen per thema verschillen. Uiterlijk 26 maart hoor je of je er een krijgt. De bewaarboxen worden verdeeld op volgorde van aanvraag.

Gratis limited edition Batterij Bewaarbox winnenGratis limited edition Batterij Bewaarbox winnenGratis limited edition Batterij Bewaarbox winnenGratis limited edition Batterij Bewaarbox winnen

Zo doe je mee

  1. Vul onderstaand formulier volledig in. Je kunt één Batterij Bewaarbox limited edition aanvragen per huishouden.
  2. Inschrijven kan tot en met zondag 21 maart.
  3. Alle deelnemers ontvangen uiterlijk vrijdag 26 maart via e-mail bericht of zij hebben gewonnen.
  4. De Bewaarbox limited edtions worden vóór 1 april per post verzonden.
  5. Lees hier de volledige actievoorwaarden.
  6. Voor meer gratis producten kijk even op Gratis247.

Dit kun je winnen

Je maakt kans op een Batterij Bewaarbox limited edition. Je kunt kiezen uit 1 van de 7 thema’s, of je laten verrassen. Met een Batterij Bewaarbox bewaar je al jouw lege batterijen op een vaste plek in huis. Je kunt wel 50 lege batterijen bewaren in de Bewaarbox. Doosje vol? Lever de batterijen dan in bij een van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Doe je gezellig mee?

Kom ook de Batterij Bewaarbox halen

Gratis Batterij Bewaarbox ophalen bij jou in de buurt.

2 Reacties op "Gratis limited edition Batterij Bewaarbox winnen"

  1. graag box voor inzamelpunt batterijen

  2. Dat is handig!

Laat een reactie achter.