AVRO magazine met 40% korting

Geplaatst op:
04/12/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Televisie gids voor € 3.- p.w.

Een AVRO magazine abonnement met 40% korting. Betaal slecht € 3.- per week en ontvang wekelijks dit boeiende magazine in de brievenbus.

AVRO magazine extra voordelig!

Met deze actie ontvang je de Avrobode 52 weken lang voor € 39.- en dat is een mooie korting van 40%. Bekijk het handige en overzichtelijk televisiemagazine, waarin je elke week een overzichtelijk televisie en filmoverzicht vind. Dit is nog niet alles de vele interviews, achtergrondinformatie over tv-programma’s, interessante gesprekken met bekende personen en de leuke aanbiedingen ontvang je er gratis bij.

Overzichtelijke Tv gids

  • De Avrobode 52 weken voor € 39.-.
  • Ontvang een korting van 40%.
  • Profiteer van alle voordelen.
  • Avrobode is een overzichtelijke Tv-gids.
  • Het abonnement stopt niet vanzelf. (zelf opzeggen)
  • Wil je gebruik maken van deze actie?
  • Voor meer televisiegids aanbiedingen.

Over de Avrobode 

De Avrobode is een duidelijke en overzichtelijke Tv gids. Je ontvangt iedere week dit handige programma overzicht met alle populaire tv-en radiozenders. Een magazine met veel achtergrondinformatie over alle televisie-programma’s en met boeiende interviews met bekende Nederlanders. Deze gids geeft het meest overzichtelijke beeld van cultuur. Je leest alles over muziek, theater en musicals. Avrobode is het meest duidelijke tijdschrift met uitgebreide tv informatie met een helder overzicht van de radioprogramma´s en de beste uit tips voor muziek, theater en musical. Veel plezier met de Avrobode!

Dit is een mooi overzichtelijke televisiegids, waarin je wekelijks een duidelijk overzicht vind van alle populaire tv zenders, films, series en internet nieuws. Met veel achtergrondinformatie en interessante interviews met spraakmakende personen van o.a. de AVRO. Met deze gids hoef je geen programma meer te missen! Wordt snel abonnee en ontvang het AVRO magazine iedere week gemakkelijk en op tijd bij jou in de bus.

AVRO magazine 62% korting + HEMA cadeaukaart € 10   AVRO magazine 62% korting + HEMA cadeaukaart € 10   AVRO magazine met 40% korting

Waarom niet meedoen?

Een AVROBODE tijdschrift die je niet mag missen, met een duidelijk televisieprogramma, alles over series, films en multimedia. lekker voordelig en met gratis bezorging. De juiste keuze! Avrobode is een overzichtelijk televisiegids voor een lage prijs. Nu 52 weken voor € 39.- een korting van 40%.

AVRO magazine met veel voordeel!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!