AVRO magazine met 45% korting

Geplaatst op:
23/07/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Avro gids voor € 42.- per jaar.
AVRO magazine met 45% korting

Een AVRO magazine abonnement met 45% korting. Betaal slecht € 42,- per jaar en ontvang wekelijks dit boeiende magazine in de brievenbus.

AVRO magazine extra voordelig!

Met deze actie ontvang je de Avrobode 52 weken lang voor € 42.- en dat is een mooie korting van 45%. Bekijk het handige en overzichtelijk televisiemagazine, waarin je elke week een overzichtelijke televisie en filmoverzicht vind. Dit is nog niet alles de vele interviews, achtergrondinformatie over tv-programma’s, interessante gesprekken met bekende personen en de leuke aanbiedingen ontvang je er gratis bij.

Bekijk dagelijkse je favoriete tv-programma, gaat er geen dag voorbij zonder Avrobode. Om onze verhalen en interviews te lezen, de puzzel te kraken of om alvast uit te zoeken wat er vanavond allemaal op tv is. Elke dag weer opnieuw.

Word abonnee en geniet een jaar lang van Avrobode. Tijdelijk met een welkomstkorting van liefst 49%! Je ontvangt vier keer per jaar gratis het Blijtijds Magazine bij uw abonnement.

Overzichtelijke Tv gidsAvrobode Abonnement | Nu met 45% kortingAvrobode met 45% korting Gratis247

  • De Avrobode 52 weken voor € 42.-.
  • Ontvang een korting van 45%.
  • Profiteer van alle voordelen.
  • Avrobode is een overzichtelijke Tv-gids.
  • Het abonnement stopt niet vanzelf. (zelf opzeggen)
  • Wil je gebruik maken van deze actie?
  • Voor meer televisiegids aanbiedingen.

Over de Avrobode 

De Avrobode is een duidelijke en overzichtelijke Tv gids. Je ontvangt iedere week dit handige programmaoverzicht met alle populaire tv-en radiozenders. Een magazine met veel achtergrondinformatie over alle televisieprogramma’s en met boeiende interviews met bekende Nederlanders. Deze gids geeft het meest overzichtelijke beeld van cultuur. Je leest alles over muziek, theater en musicals. Avrobode is een duidelijke tijdschrift met uitgebreide Tv informatie met een helder overzicht van de radioprogramma´s. Je vind hier de beste tips voor muziek, theater en musical. Veel plezier met de Avrobode!

Dit is de overzichtelijkste televisiegids, waarin je wekelijks een duidelijk overzicht vind van alle populaire tv zenders, films, series en internet nieuws. Met veel achtergrondinformatie en interessante interviews met spraakmakende personen van o.a. de AVRO. Met deze gids hoef je geen programma meer te missen! Wordt snel abonnee en ontvang het AVRO magazine iedere week gemakkelijk en op tijd bij je in de bus.

Waarom niet meedoen?

Een AVROBODE tijdschrift die je niet mag missen, met een duidelijk televisieprogramma, alles over series, films en multimedia. lekker voordelig en met gratis bezorging. De juiste keuze! Avrobode is een overzichtelijk televisiegids voor een lage prijs. Nu 52 weken voor € 42.- een korting van 45%.

AVRO magazine met veel voordeel!

AVRO magazine met 45% korting

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!