Autoweek met gratis Sony-koptelefoon t.w.v. € 120,-

Geplaatst op:
18/09/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis koptelefoon.
Autoweek met gratis Sony-koptelefoon t.w.v. € 120,-

Ben je een autoliefhebber en opzoek naar het beste automagazine? Is deze AutoWeek iets voor jou. Nu 29 nummers met een gratis Sony-koptelefoon t.w.v. € 120,-.

Autoweek + Sony-koptelefoon 

Wil je een abonnement van 20 nummers op de Autoweek en een Sony-koptelefoon t.w.v. € 120,- ontvangen. Je betaalt met deze actie slechts € 69,- i.p.v. € 253,40 voor deze deal. Dit boeiende magazine verschijnt elke week met artikelen over nieuwe ontwikkelingen in autoland, rij-impressies van unieke automodellen en natuurlijk het laatste autonieuws. Profiteer van de gratis Sony-koptelefoon t.w.v. € 120,- met een unieke sound die je ontvangt bij een abonnement. Zo luister je op elk moment van de dag naar je favorieten muziek. Hoe leuk is dat?

Het beste voor jou!

AutoWeek verschijnt elke week met mooie artikelen over nieuwe ontwikkelingen in autoland, rij-impressies van bijzondere modellen en het laatste autonieuws. Je slaat met deze actie 2 vliegen in een klap, je ontvangt een draadloze Sony MDR-XB650BT headphone met een diep en krachtig geluid door de EXTRA BASS™ met urenlang luistercomfort en een super korting op het magazine Autoweek.

De koptelefoon is voorzien van Bass Booster technologie die ervoor zorgt dat een akoestische afdichting voor superieure geluidsisolatie en strakke basrespons tot stand komt. Met batterijlevensduur van 30 uur heeft de hoofdtelefoon een compact en licht gewicht en is eenvoudig mee te nemen. Heb je interesse in deze aanbieding, ontvang je de koptelefoon binnen een week gratis op je huis adres. Na afloop van deze aanbieding kun je eenvoudig stoppen of je laat het abonnement doorlopen.

Ga voor de Autoweek

  • Abonnement is eenvoudig op te zeggen.
  • Het tijdschrift direct gratis Digitaal lezen.
  • Betaal voor de hele deal slechts € 69.-.
  • Heb je interesse in deze actie?
  • Wil je meer tijdschriften bekijken.
  • Veel plezier met de Autoweek.

Gratis Koptelefoon t.w.v. € 120.-

Autoweek met gratis Sony-koptelefoon t.w.v. € 120,-

Laat een reactie achter.