Ontvang 6 weken de Autoweek voor € 6.- t.w.v. € 28.14

Geplaatst op:
11/02/2021
Geldig tot:
18/06/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis 26% korting!
Ontvang 6 weken de Autoweek voor € 6.-

Ben je een autoliefhebber en op zoek naar het beste automagazine? Dan is deze AutoWeek iets voor jou. Nu 6 nummers voor € 6.-. Na 6 weken stopt de levering automatisch.

6x Autoweek voor 6 euro 

Wil je een voordelig proefabonnement op AutoWeek ontvangen? Je mag het magazine 6 weken lezen dat voor € 6.- op de deurmat valt. Na 6 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Wil je een abonnement van 6 nummers op de Autoweek en een super korting ontvangen.

Je betaalt met deze actie slechts € 6.- voor deze deal. Dit boeiende magazine verschijnt elke week met artikelen over nieuwe ontwikkelingen in autoland, rij-impressies van unieke automodellen en natuurlijk het laatste autonieuws. Profiteer van de gratis super korting die je ontvangt bij dit abonnement. Zo lees je op elk moment van de dag je favorieten auto tijdschrift. Hoe leuk is dat?

Ga voor het beste autobladOntvang 6 weken de Autoweek voor € 6.- Ontvang 6 weken de Autoweek voor € 6.-

  • Abonnement stop na 6 weken automatische.
  • Betaal voor de hele deal slechts € 6.-.
  • Heb je interesse in deze actie?
  • Wil je meer tijdschriften bekijken.
  • Veel plezier met dit prachtige autotijdschrift.

Het beste voor jou!

AutoWeek verschijnt elke week met mooie artikelen over nieuwe ontwikkelingen in autoland, rij-impressies van bijzondere modellen en het laatste autonieuws. Je slaat met deze actie 2 vliegen in een klap, je ontvangt een prachtig autotijdschrift en een super korting op het magazine Autoweek.

Kies je voor een jaarabonnement of een abonnement voor een tijd van twee jaar krijg je 26% korting per maand. Je leest AutoWeek dus extra voordelig als je een abonnement afsluit. Daarnaast profiteer je van diverse leuke extraatjes, zo kun je het magazine ook gratis digitaal lezen op je smartphone of tablet. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de app van Magazine.nl te downloaden, het platform waarop je je abonnement afsluit.

Ontvang 6 weken de Autoweek voor € 6.-

Ontvang 6 weken de Autoweek voor € 6.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!