Autoverzekering afsluiten? 1 maand Gratis + 5% korting

Geplaatst op:
15/03/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
5% korting en 1e maand gratis!

Een Autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers met de 1 maand Gratis en 5% korting. Je hebt al WA all Risk verzekering voor € 13.- per maand.

Een Autoverzekering afsluiten

Ben je opzoek naar een betaalbare autoverzekering dan heeft UnitedConsumers een scherpe actie! Ze garanderen u een scherpe premie en de beste autoverzekering. Zo ontvang je met deze actie de eerste maand gratis en 5% korting op je autoverzekering. Je betaalt een lage premie en ontvangt de beste service in geval van schade. Zo kunt u met een gerust gevoel de weg weer op. Een autoverzekering afsluiten was nog nooit zo goedkoop.

De Actie voordelen

  • Actie houd in dat u 1 maand gratis een autoverzekering ontvangt.
  • Na afsluiten krijgt u automatische 5% korting.
  • Er is al een WA all Risk al vanaf € 13,- per maand!
  • U kunt 100 verzekeringen binnen vergeleken en samenstellen.
  • Gegarandeerd de laagste prijs.
  • Gratis overstappen.
  • Heeft u interesse vergelijk hier de autoverzekeringen.

UnitedConsumers Check jaarlijks

UnitedConsumers geeft u het gevoel dat u erbij hoort. Dat laten ze zien door u te helpen bij u keuze. Ook berekenen ze elk jaar of een autoverzekering afsluiten beter en/of nog goedkoper kan. Zo blijft u op de hoogte zonder dat u iets hoeft te doen. Wel zo handig toch! De laatste ontwikkeling op het gebied van uw autoverzekering krijgt u per e-mail. Heeft een andere verzekeraar een lagere prijs? Dan helpen ze u met de overstap. Bij problemen of schade staan de experts 6 dagen per week klaar om u te helpen.

Altijd 14 dagen bedenktijd

Heeft u twijfels en wilt geen  autoverzekering afsluiten of wilt u nog een aanpassing. Geen probleem want u heeft altijd 14 dagen bedenktijd. Heeft u interesse in een goede en goedkope autoverzekering waar de 1e maand gratis is en waar je direct 5% korting ontvangt? Stap vandaag nog over en schrijf je snel in.

Autoverzekering afsluiten met 5% korting

Autoverzekering afsluiten? 1 maand Gratis + 5% korting

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!