ANWB Creditcard 1 jaar Gratis

Geplaatst op:
16/03/2023
Categorie:
Uw voordeel:
1 jaar gratis!
ANWB Creditcard 1 jaar Gratis

Bestel een ANWB creditcard en profiteer van 1 Gratis jaar gebruik. Pak het voordeel dat je inkopen minimaal 270 dagen verzekerd zijn tegen verlies, diefstal en schade.

ANWB Creditcard met shoptegoed

Ben je op zoek naar een voordelige en betrouwbare creditcard. Betaal snel, simpel en veilig met een ANWB Gold of Silver Creditcard en profiteer het 1e jaar Gratis. Zo zijn u aankopen minimaal 270 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of schade. U krijgt u geld terug bij problemen en nog veel meer.

Bestel nu een ANWB creditcard! Deze creditcard kost slechts € 16,- per jaar en is wereldwijd veilig te gebruiken voor snel betalen. Veilig reizen, veilig kopen, veilig betalen met deze creditcard. Bijna iedere aankoop die je doet met je creditcard is verzekerd. Gaat de vliegmaatschappij of hotelketen waar je hebt geboekt failliet? Of wordt je bestelde aankoop niet geleverd? Met de Aflevergarantie van een Creditcard krijg je bijna altijd je geld terug.

Scoor deze korting!ANWB Creditcard 1 jaar helemaal Gratis

  • Ontvang nu Gratis 1 jaar een ANWB Creditcard.
  • Voor iedereen die 18 jaar of ouder is.
  • Nodig is een privérekening bij een Nederlandse bank.
  • Geen negatieve BKR-registratie hebben.
  • Je moet wel een bruto jaarinkomen van € 23000,- hebben.
  • Wereldwijd veilig betalen met American Express.
  • Maak gebruik van de aanvullende reisverzekeringen.
  • Wil graag van deze actie gebruikmaken?
  • Voor meer financiële actie kijk even op gratis247.

Vraag uw creditcard snel en eenvoudig aan

Het aanvragen van een ANWB Visa Card of ANWB Creditcard kunt u alleen bij een leeftijd van minimaal 18 jaar en woonachtig bent op een Nederlands adres. Verder is een vast netto maandinkomen van minimaal € 1.150,- vereist en vragen we je om een Nederlands IBAN nummer. Een ANWB credit kaart aanvragen kost slechts een paar minuten. Heeft u uw bruto inkomen en een geldig identiteitsbewijs bij de hand (paspoort of rijbewijs)?

Zo bent u slechts enkele stappen verwijderd van uw eigen creditcard. Het duurt niet zolang voor u de ANWB creditkaart binnen heeft. Na het versturen van u aanvraag van een Visa Card en u de online identificatie heeft voltooid duurt ongeveer 2 weken. Deze tijd is nodig om de aanvraag te toetsen, een persoonlijke creditcard te maken en deze naar je op te sturen.

ANWB Creditcard 1 jaar Gratis

ANWB Creditcard 1 jaar helemaal Gratis

Laat een reactie achter.