Gratis 20 jaar huur winnen bij AllSafe

Geplaatst op:
06/08/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Ontvang €1000.- aan voordeelbonnen!
Gratis 20 jaar huur winnen bij AllSafe

AllSafe bestaat 20 jaar en daarom maak je kans op 20 jaar lang Gratis opslagruimte t.w.v. € 12.000,- inclusief haal- & brengservice. Beantwoord de vragen en schrijf je in.

AllSafe 20 jaar gratis opslagruimte

Profiteer nu van deze tijdelijke aanbieding en vier samen met All safe het 20 jarig bestaan. Het enige wat je hoeft te doen is enkele vragen beantwoorden en je in te schrijven. Er zijn geen verdere verplichtingen en het is lekker Gratis. Je kunt niet alleen 20 jaar gratis opslag winnen maar ook 20 wooncheques t.w.v. € 500.-, 20 klusbonnen t.w.v. € 100.- en 20 verhuispakketten t.w.v. € 40.-.

Schrijf je gratis inGratis 20 jaar huur winnen bij AllSafe

  • Je betaald geen inschrijfgeld of andere kosten.
  • Win 20 jaar gratis opslag en vele andere prijzen.
  • Eigen uniek alarm per unit, temperatuurregulering.
  • Dagelijks van 6.00 t/m 23.00 toegang tot je spullen.
  • Alle opslagboxen zijn schoon, droog & verwarmd.
  • U kunt de opslagruimte wekelijks opzeggen.
  • Voor de actie van AllSafe kijk eens hier.

Sla handig je spullen op!

Ga je verhuizen of heb je zoveel spullen in huis dat je ze niet meer kan plaatsen of zoek je tijdelijk een ruimte om materialen op te slaan. Bij AllSafe vindt je alle mogelijkheden. Huur hier je opslagbox voor een laagtarief. Schrijf je vandaag nog in! Schrijf je vrijblijvend in voor de gratis nieuwsbrief van ALLSAFE.

Je hebt vast spullen in huis die je zou willen bewaren, spullen die in de weg staan. Om extra ruimte in je eigen woning te creëren geeft ALLSAFE Mini Opslag gratis opslagruimte weg. Kijk of er bij jou in de buurt een AllSafe is. Wil je gebruikmaken van deze actie Download snel je gratis waardebon.

Bij ALLSAFE zijn je spullen veilig!

Wil je veilig u spullen tijdelijk opslaan? Schrijf je snel in voor een opslagruimte van 20 jaar bij ALLSAFE mini opslag! Ze willen graag terugkoppeling over je ervaring, zo kunnen ze de services en opslagruimtes verbeteren. Meld u vandaag nog aan om een jaar lang gratis opslagruimte te testen bij één van onze locaties bij jou in de buurt.

Gratis 20 jaar huren!

Gratis 20 jaar huur winnen bij AllSafe

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!