Alarmsysteem met Gratis montage en advies

Geplaatst op:
05/12/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis installatie + advies.
Alarmsysteem met Gratis montage en advies

Ontdek het beste alarmsysteem! Verisure bied een alarmsysteem aan voor u maximale beveiliging met 100% korting en gratis montage. Zet het alarm aan en ontvang gratis 200 euro.

Alarmsysteem met Gratis montage

Het Verisure alarmsysteem geeft je het gevoel dat je veilig in je eigenhuis kunt wonen. Met dit maximale beveiliging en veiligheidscontrole systeem kun je overal je eigen installatie besturen. Deze actie is uniek je ontvangt € 200.- korting, gratis montage en een demonstratie.

Er zijn verzekeringen die eisen kunnen stellen aan een alarminstallatie. De alarminstallatie van Verisure is standaard uitgerust met de VRKI klasse 2 certificering. En er zijn gratis upgraden mogelijk. De hele alarminstallatie wordt door professionele vakmensen geïnstalleerd. Denk hierbij aan speciale afgeschermde kabels en het strategische opstellen van de camerabeveiliging. Alles voor u geïnstalleerd zonder extra kosten.

Bekijken via de app

Met de camerabeveiliging die u via de app kunt bedienen en bekijken heeft u altijd en overal toegang tot uw camera’s. U kunt beelden van voorgaande dagen terugkijken. Dit is allemaal mogelijk met deze gebruiksvriendelijke app.

De actie voordelen

  • Vraag gratis en vrijblijvend advies aan.
  • Er zijn verplichtingen het is alleen een advies.
  • Binnen 1 minuut weet je precies wat het beste is.
  • Ontvang € 200.- korting en gratis montage.
  • De installatie wordt vakkundig uitgevoerd door vakmensen.
  • Wilt u meer weten en advies inwinnen?
  • Voor meer huisbeveiliging kijk even hier.

Gratis advies aanvragen

Er zijn diverse types alarmsystemen die je in je huis kunt installeren. Zo zijn er systemen met kabels of draadloos alarm. Een draadloos alarmsysteem communiceert de beveiligingscamera via het thuisnetwerk. Veel camera’s moeten gevoed worden via het elektriciteitsnet. Er slimme alarmsystemen die je kunt bedienen via een app. Met een alarmsysteem kun je met een gerust hart je huis achter laten. Een systeem met Gratis montage en € 200.- korting is geweldig.

Alarmsysteem met Gratis montage

Laat een reactie achter.